Victoria Huawei la care nu se aștepta nimeni: ce legătură are cu Nokia

Victoria Huawei la care nu se aștepta nimeni: ce legătură are cu Nokia

În ultimii ani, telefoanele Nokia rulează pe Android, lucru pe care mulți l-au considerat necesar pentru companie chiar de la început. Cu toate acestea, se pare că Nokia ar putea să renunțe sau, cel puțin, să ofere o alternativă clienților lor, profitând de noua platformă de smartphone-uri Huawei, HarmonyOS.

Potrivit unui raport recent, citat de Ubergizmo.com, HMD Global pregătește un nou telefon Nokia, sub forma Nokia X60, care aparent va rula pe HarmonyOS. Dacă aceste informații sunt adevărate, acesta ar fi primul smartphone non-Huawei care folosește platforma companiei și ar putea ajuta brandul să ofere mai multă acoperire. Acest lucru ar putea încuraja și mai mulți oameni să adopte noua sa platformă.

De fapt, este surprinzător faptul că HMD Global ia în considerare HarmonyOS, mai ales având în vedere că este încă o platformă relativ nouă, dar poate că ar putea compensa cu un nou sistem. Huawei are capacitatea, dar și susținerea clienților, să creeze un nou sistem de operare care să rivalizeze cu iOS și Android, dar numai timpul ne va spune dacă vor avea succes cu acesta.

De asemenea, va fi interesant să vedem și traiectoria Nokia X60. Având în vedere relațiile dintre SUA și China, nu suntem siguri dacă guvernul SUA va fi prea încântat de telefoanele care rulează HarmonyOS.

Vestea momentului pentru utilizatorii Huawei. Compania a lansat o nouă gamă de produse

Huawei Consumer BG lansează o nouă gamă de produse care folosesc sistemul de operare HarmonyOS 2. Compania promite să ofere utilizatorilor consumatorilor acces la o experiență desăvârșită și cu adevărat inteligentă pe mai multe dispozitive.

Noua gamă cuprinde atât smartwatch-uri, cât și tablete ce folosesc HarmonyOS 2, printre care amintim HUAWEI WATCH 3 și tableta HUAWEI MatePad Pro.

De asemenea, Huawei a lansat și FreeBuds 4, căștile de ultimă generație semi-open Bluetooth wireless cu anulare activă a zgomotului (ANC) și două monitoare high-end, MateView și MateView GT.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: