Vestea momentului pentru utilizatorii Huawei. Compania a lansat o nouă gamă de produse

Vestea momentului pentru utilizatorii Huawei. Compania a lansat o nouă gamă de produse

Huawei Consumer BG lansează o nouă gamă de produse care folosesc sistemul de operare HarmonyOS 2. Compania promite să ofere utilizatorilor consumatorilor acces la o experiență desăvârșită și cu adevărat inteligentă pe mai multe dispozitive.

Noua gamă cuprinde atât smartwatch-uri, cât și tablete ce folosesc HarmonyOS 2, printre care amintim HUAWEI WATCH 3 și tableta HUAWEI MatePad Pro.

De asemenea, Huawei a lansat și FreeBuds 4, căștile de ultimă generație semi-open Bluetooth wireless cu anulare activă a zgomotului (ANC) și două monitoare high-end, MateView și MateView GT.

„Trăim într-o lume în care toate lucrurile sunt conectate și inteligente. Niciunul dintre noi nu se poate separa de această lume”, a afirmat Richard Yu, director executiv și CEO, Huawei Consumer Business Group.

„Lansarea HarmonyOS și a noii game de produse care folosesc acest sistem inovator este încă un exemplu al eforturilor noastre permanente de a oferi utilizatorilor cea mai bună experiență posibilă, cu o abordare orientată către viitor.”

Ce este noul HarmonyOS și ce facilități oferă utilizatorilor

Conform reprezentanților companiei, ca sistem de operare de ultimă generație pentru dispozitive inteligente, HarmonyOS oferă un limbaj comun pentru conectarea și colaborarea dintre diferite tipuri de dispozitive, oferind utilizatorilor o experiență mai performantă, mai ușor de utilizat și mai sigură.

Sistemul folosește o tehnologie distribuită pentru decuplarea și implementarea flexibilă a software-ului și pentru combinarea dispozitivelor independente într-un dispozitiv unitar și holistic, ce folosește capabilitățile dispozitivelor componente în funcție de nevoile utilizatorului, oferind un nou tip de experiență conectată prin integrare hardware și widget-uri.

Referitor la noul HUAWEI WATCH 3, compania spune că acesta redefinește moda la încheietura mâinii. Ceasul dispune de un ecran de sticlă curbat și carcasă din oțel inoxidabil 316L. Acest smartwatch elegant vine cu o coroană nouă ce detectează diferite niveluri de presiune și oferă feedback tactil la atingerea utilizatorului, pentru mai mult confort și o utilizare mai ușoară. În plus, noua serie HUAWEI WATCH 3 permite efectuarea și primirea de apeluri, precum și ascultarea muzicii, partajând numărul de telefon și serviciile de date cu smartphone-ul.

„HUAWEI WATCH 3 este un manager de fitness și sănătate profesionist care dispune de până la 100 de moduri de antrenament” și „este primul smartwatch pe care rulează HarmonyOS și se conectează perfect cu smartphone-urile Huawei pentru a servi drept asistent de călătorie multifuncțional”.

De asemenea, despre noua tabletă HUAWEI MatePad Pro, compania spune că aceasta vine cu un ecran superb OLED FullView de 12,6 inci și un raport ecran-corp de 90%, cel mai mare dintre toate tabletele disponibile în prezent pe piață.

Datorită sistemului de operare HarmonyOS, HUAWEI MatePad Pro poate colabora în mod optim cu smartphone-uri și PC-uri pentru a dubla productivitatea și creativitatea, la birou sau ca planșă de desen.

Citește și:
Etichete: