29 ian. 2021 | 13:51

Vestea momentului pentru români: se fac angajări masive pe bani buni. Compania surpriză care așteaptă candidați

CHESTII
Vestea momentului pentru români: se fac angajări masive pe bani buni. Compania surpriză care așteaptă candidați

O nouă fabrică se deschide în România. Cu această ocazie, va face angajări. Mai exact, se vor crea 800 de locuri de muncă.

800 de noi locuri de muncă sunt create cu ocazia deschiderii unei noi fabrici de frigidere în România, compania anunţând că va demara producţia la finalul primăverii.

În ciuda dificultăţilor şi a vremurilor fără precedent, Haier Tech România, parte a Haier Group – numărul unu la nivel mondial în domeniul electrocasnicelor, anunţă că lucrările pentru prima unitate de producţie de frigidere Haier din Europa se desfăşoară conform graficului. Producţia urmează să înceapă la sfârşitul primăverii anului 2021, potrivit Adevărul.

Această nouă unitate va produce cele mai bune frigidere din clasă, atât încorporabile, cât şi cele standard, concepute cu un accent pe conectivitate şi pe păstrarea alimentelor, pentru cele trei mărci europene ale Haier Europa – Candy, Hoover şi Haier.

Acest proiect care va face angajări în România depăşeşte 70 de milioane de euro

Noua fabrică va angaja aproape 800 de persoane pentru o producţie estimată de 600.000 unităţi după 2022. Designul fabricii, care se bazează pe o abordare modulară, va permite o expansiune de până la un milion de unităţi a capacităţii maxime de producţie.

„Suntem bucuroşi că am ales oraşul Ploieşti pentru prima noastră fabrică de producţie de frigidere din Uniunea Europeană. Acest proiect va face din România un hub strategic pentru Haier Europa şi va juca un rol-cheie în strategia noastră de a ajunge printre primii trei lideri din industrie până în 2023 în Europa. Datorită capacităţii sale mari de producţie, a transferului de tehnologie şi caracteristicilor logistice, suntem încrezători că această fabrică este un proiect de primă clasă care evidenţiază filozofia noastră distanţă zero faţă de consumatori.”
Alessia Ianni, Director de Operaţiuni Tehnice de Frigidere Haier Europa şi Managing Director Haier Tech România, citată de aceeași sursă.

Unitatea de producţie din România va fi o fabrică de înaltă clasă, dotată cu procese de producţie premium, datorită capacităţilor avansate de cercetare, dezvoltare şi de producţie ale Haier România. Compania Haier Europa vrea să devină prima alegere a consumatorului european pentru locuinţe inteligente.