Un muzeu virtual Martin Luther King Jr. în interiorul „Fortnite”: ascultă celebrul discurs, într-o variantă inedită

Un muzeu virtual Martin Luther King Jr. în interiorul „Fortnite”: ascultă celebrul discurs, într-o variantă inedită

Pe 28 august 1963, Dr. Martin Luther King Jr. a rostit discursul său iconic „Am un vis”, pe treptele Memorialului Lincoln. Acum, aproximativ 60 de ani mai târziu, poți asculta discursul în întregime în cadrul Fortnite, ca parte a unei experiențe numite “March Through Time”.

Revista “Time” a realizat expoziția interactivă cu ajutorul comunității Creative Mode a jocului, precum și a Muzeului de Istorie Afro-Americană DuSable și a proprietății Dr. King.

“March Through Time” transportă jucătorii la DC 63, o versiune „reimaginată” a capitalei națiunii, care îți permite să vizitezi expoziții de tip muzeal care povestesc discursul lui Martin Luther King, Marșul pentru Drepturi Civile și Libertate și drepturile civile mai largi de circulaţie.

După cum subliniază Eurogamer, Epic Games a proiectat, de asemenea, anul trecut o serie de programe dedicate combaterii rasismului și suprimării alegătorilor.

Epic Games a pus Muzeul interactiv al drepturilor civile al lui Martin Luther King Jr. în jocul video și este o încercare bine intenționată de a răspândi conștientizarea moștenirii lui King și a nedreptății rasiale.

„Sărbătoriți viața și opera doctorului Martin Luther King, Jr., laureat al Premiului Nobel pentru Pace, într-o nouă experiență interactivă prezentată de Time Studios”, a anunțat compania.

Dacă ești fan al jocurilor video și, mai ales al Fortnite, nu trebuie să ratezi asta. Dezvoltat de membrii comunității la Fortnite Creative, March Through Time scufundă jucătorii în întreaga volumetică retorică „I have a dream” a Dr. King și în istoria care o înconjoară.

Concertul din Fortnite care te face să mai dai o șansă jocului: vedeta de top care a făcut anunțul

Epic Games își continuă șirul de concerte cu superstaruri în cadrul Fortnite. Astfel, această inițiativă poate reprezenta o modalitate a dezvoltatorului jocului de a te determina să mai dai o șansă platformei de gaming.

Dezvoltatorul jocului a dezvăluit o serie de concerte „Rift Tour”, care vine cu o nouă surpriză pentru gamerii care își petrec orele în fața monitoarelor. Solista care va interpreta concertul va fi nimeni alta decât Ariana Grande. Astfel, primul spectacol a avut loc în data de 6 august, la ora 18:00 EST.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: