Asta îți mai lipsea din Fortnite, un Ferrari: ce caută mașinile de top în jocul battle royale

Asta îți mai lipsea din Fortnite, un Ferrari: ce caută mașinile de top în jocul battle royale

Fortnite este unul dintre cele mai populare jocuri din lume și se pregătește de o nouă actualizare, una un pic mai ciudată. De această dată, cei de la Epic Games au încheiat un parteneriat Ferrari, pentru că asta îți mai lipsea din experiența battle royale.

În cazul în care ai simțit că Fortnite a deveni un pic plictisitor, deși este improbabil să se întâmple asta, creatorii săi au decis să-ți introducă în joc o serie de autoturisme Ferrari. Anunțul vine la câteva săptămâni după ce creatorii PUBG au anunțat particularitățile unui parteneriat cu Tesla, pentru a include câteva dintre mașinile electrice ale lui Elon Musk în versiunea pentru mobile a titlului.

Ce caută Ferrari în Fortnite

Deși includerea autoturismelor Ferrari în jocul video nu este cea mai naturală mișcare pentru compania americană, creatorii Fortnite au mai legat în trecut titlul battle royale de câteva francize populare din domeniul filmului, al benzilor desenate, dar și al altor jocuri video. În ultimele săptămâni s-a vehiculat până și că vom vedea personaje din Suicide Squad sau Justice League, împreună cu numeroase particularități legate de gaming, în Capitolul 3 al jocului.

Dacă informațiile ajunse online se confirmă, noul update major adus Fortnite va include o schimbare semnificativă hărții în care se desfășoară acțiunea jocului. În același spațiu virtual va fi inclus și un concert al Arianei Grande, din motive greu de înțeles.

Anunțul legat de includerea Ferrari în joc s-a făcut printr-o postare pe Twitter pe care o poți vedea mai jos și care, din comentariile de pe rețelele de socializare, nu pare să fi încântat prea mult fanii titlului. Una peste alta, aceasta este prima înțelegere dintre Epic Games și un producător auto. Va fi interesant de văzut dacă este și ultima. Nu de alta, dar vehiculele existau în joc, schimbarea este că vor aparține unui brand puternic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: