Un gigant tech face angajări masive. Cum poți prinde și tu un job

Un gigant tech face angajări masive. Cum poți prinde și tu un job

Amazon are planuri mari de viitor și pentru a și îndeplini are nevoie de forță de muncă. Prin urmare, va da startul recrutărilor la nivel global.

Gigantul retailer face angajări masive, au declarat reprezentanții companiei. Este vorba despre zeci de mii de joburi disponibile pentru mai multe specializări.

Amazon intenționează să angajeze 55.000 de persoane pentru posturi corporative și tehnologice la nivel global în următoarele luni, a declarat directorul executiv Andy Jassy pentru Reuters.

Compania are nevoie de mai multă forță de muncă

Andy Jassy a declarat, în cadrul primului său interviu de la preluarea funcției de conducere în cadrul Amazon, că gigantul retailer are nevoie de mai multă forță de muncă, pentru a face față cererii de pe piața de retail, cloud și publicitate

Având în vedere că târgul anual de locuri de muncă al Amazon va începe pe 15 septembrie, Andy Jassy speră că acum este un moment bun pentru recrutare.

“Există atât de multe locuri de muncă în timpul pandemiei care au fost strămutate sau au fost modificate și sunt atât de mulți oameni care se gândesc la locuri de muncă diferite și noi”, a declarat Jassy.

Potrivit oficialului Amazon, 65% dintre lucrătorii din Statele Unite ale Americii ar intenționa să facă o anumită schimbare în carieră. Amazon va fi acolo să întâmpine această dorință de schimbare și să recruteze cât mai mulți oameni cărora să le ofere șansa de a se dezvolta profesional în cadrul celui mai puternic retailer online din lume.

Noile angajări ar reprezenta o creștere de 20% a personalului tehnologic și corporativ al Amazon, a mai spus reprezentantul companiei.

Prin urmare, planurile de business ale celor de la Amazon sunt foarte optimiste.

Unele dintre joburile disponibile la Amazon vor fi din domeniile inginerie, știință de cercetare și robotică.

Amazon, care anterior susținea o „cultură centrată pe birou”, s-a deschis în viziune și către munca de acasă, oferind cu mai mare implicare aceasta oportunitate pentru angajații săi. Astfel, un job în cadrul Amazon poate fi potrivit și pentru cei care sunt adepții muncii la distanță.

Cei interesați de un job la Amazon pot urmări postările companiei din rețelele sociale și pot aplica pentru un loc de muncă ce le-ar putea schimba viața.