28 dec. 2021 | 07:51

Marina Almășan, gest emoționant după moartea lui Victor Socaciu. Prezentatoarea a publicat singura melodie cântată cu fostul soț: „A fost scrisă în primul an de căsnicie”

News
Marina Almășan, gest emoționant după moartea lui Victor Socaciu. Prezentatoarea a publicat singura melodie cântată cu fostul soț: „A fost scrisă în primul an de căsnicie
Marina Almășan împreuna cu Victor Socaciu și fiul lor

Vestea morții lui Victor Socaciu a îndurerat o țară întreagă, astfel că mulți colegi de breaslă și admiratori au transmis mesaje pline de regret în memoria marelui cântăreț. Una dintre persoanele apropiate ale artistului este Marina Almășan, binecunoscuta prezentatoare TVR, care i-a fost alături artistului o lungă perioadă de vreme. După trecerea în neființă a fostului soț, aceasta și-a deschis sufletul și a povestit despre relația frumoasă pe care a avut-o cu Victor Socaciu timp de 15 ani. Mai mult, Marina Almășan a făcut publică singura melodie pe care aceasta a cântat-o împreună cu artistul după nunta acestora.

Melodia de dragoste dintre Victor Socaciu și Marina Almășan

Au avut o lungă și frumoasă poveste de dragoste până într-o zi, atunci când în viața celor doi a apărut o a treia persoană care a schimbat cursul firesc al vieții lor. Tineri și fericiți, Marina Almășan și Victor Socaciu au fost împreună timp de 16 ani, iar din iubirea lor s-a născut Victoraș, băiatul celor doi. Din păcate, finalul relației dintre cei doi artiști nu a fost unul pașnic, iar legăturile dintre aceștia s-au rupt brusc atunci când marele artist și-a ales un alt drum în viață.

Deși nu au mai păstrat legătura, Marina Almășan a recunoscut public după moartea cântărețului că perioada îndelungată petrecută împreună și-a lăsat o amprentă asupra vieții sale, care nu va putea fi stearsă niciodată.

Îndurerată de pierderea marelui artist, prezentatoarea TV a dorit să facă public în memoria fostului său soț o melodie pe care cei doi au cântat-o împreună după nunta lor. ”Inelul lui Saturn” a fost cântată în joacă și păstrată secret doar pentru cei doi, fără a dori să fie publicată vreodată.

Marina Almășan a recunoscut recent că dorința de a nu face cunscută melodia a fost a ei, fiind rușinată de talentul și vocea inegalabilă a lui Victor Socaciu.

”Mi s-a părut o obrăznicie să apar lângă el”

În ziua în care fostul său soț a murit, Marina Almășan a scos din sertarul cu amintiri o dedicație muzicală emoționantă, cântată împreună cu Victor Socaciu imediat după nunta lor. În cadrul unei emisiuni la RomaniaTV, prezentatoarea TVR a povestit că a avut o căsnicie frumoasă cu artistul până în ziua în care „au apărut norii”, iar decizia divorțului nu a întârziat să apară.

„Melodia a fost scrisă în primul an de căsnicie, se află pe un CD, însă nu a fost făcută publică. Am cântat-o în joacă. A ieşit acest cântec, a insistat să-l punem pe CD. I-am spus, bine, cu condiţia să nu-l promovăm, să nu-l cântăm.

Mie mi se părea că locul meu e cu totul altul, n-aveam nicio şansă să nu mă fac de râs lângă el, mi s-a părut o obrăznicie să apar lângă el, să cânt cu el. Am avut o căsnicie foarte frumoasă, peste 15 ani, al 16-lea a fost mai greu pentru că au apărut norii”, a explicat Marina Almășan.

Cum a aflat de moartea artistului

Aceasta a mai povestit că vestea morții lui Victor Socaciu a primit-o de la fata acestuia, aflată în Australia. Mai mult, aceasta s-a arătat nemulțumită de faptul că familia actuala nu i-a anunțat pe ceilalți copii ai lui Victor Socaciu de faptul că artistul nu se simte bine.

„De moartea lui Victor am aflat de la Iulia, fiica lui cea mare. Ea l-a anunţat pe fiul nostru. Victoraş a ţinut legătura cu sora lui, e o relaţie bună între ei. Fiul meu a avut o relaţie mai tensionată cu tatăl lui, dar copilul meu e foarte înţelept şi profund şi l-am lăsat să-şi aleagă el relaţia pe care o are cu tatăl lui.

Va merge la înmormântare cu siguranţă. Ei doi au ţinut legătura, dar nu aşa cum ar fi fost firesc între un tată şi un fiu. De ce nu au fost chemați copiii lui, să-și vadă tatăl, atunci când s-a știut că nu e bine…”, a transmis Marina Almășan, la RomaniaTV.

Ascultă melodia ținută secret de Marina Almășan și Victor Socaciu:

PlaySport
Triunghi amoros la Survivor? Zanni, prins la mijloc între o Faimoasă și o Războinică: „A fost umilitor”! „Să-i întoarcă «ventuza»”
Ego.ro
Larisa Popa a încins internetul! E din ce în ce mai îndrăzneață. Ireal cum s-a putut fotografia
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Cancan.ro
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Romania TV
Mirela Retegan a părăsit România după scandalurile repetate din Gaşca Zurli
Capital.ro
Legea care se aplică OBLIGATORIU în orice bloc din România. Asociațiile de PROPRIETARI nu o pot încălca
EVZ.ro
Muncă până la moarte. Raportul real dintre speranța de viață și vârsta de pensionare
Adevarul
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Motivul pentru care femeile nu au recurs la operația de separare VIDEO
BZI.ro
Scandal cât casa la Gașca Zurli: Angajații Mirelei Retegan aveau salarii mizerabile!
Spynews.ro
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Libertatea.ro
Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
Redactia.ro
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Digisport.ro
Crezi că ești un geniu, iar coeficientul tău de inteligență este peste medie? Doar cei care au o minte sclipitoare pot găsi numărul lipsă în mai puțin de 10 secunde
Click.ro
Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă
Viva.ro
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Digi24
Putin avertizează că Rusia va doborî toate avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt folosite din țări terțe, ele devin ținte legitime
Digi24
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit! Ea și sora ei vor să devină mame
Unica.ro
Noi reguli pentru șoferi. Totul va fi filmat
EVZ.ro
Cum încearcă familia lui Mirel Dragomir să se dezică de el, după ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de înțeles că l-au ”abandonat”
Spynews
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Capital.ro
Marmelada de lămâie, un dulce fin și aromat. Are un gust divin și se prepară ușor
Antena 3
Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
AJUTOARE pentru români. Lista completă a celor care beneficiază
Mediaflux
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro