Marina Almășan, gest emoționant după moartea lui Victor Socaciu. Prezentatoarea a publicat singura melodie cântată cu fostul soț: „A fost scrisă în primul an de căsnicie”

Marina Almășan, gest emoționant după moartea lui Victor Socaciu. Prezentatoarea a publicat singura melodie cântată cu fostul soț: „A fost scrisă în primul an de căsnicie”
Marina Almășan împreuna cu Victor Socaciu și fiul lor

Vestea morții lui Victor Socaciu a îndurerat o țară întreagă, astfel că mulți colegi de breaslă și admiratori au transmis mesaje pline de regret în memoria marelui cântăreț. Una dintre persoanele apropiate ale artistului este Marina Almășan, binecunoscuta prezentatoare TVR, care i-a fost alături artistului o lungă perioadă de vreme. După trecerea în neființă a fostului soț, aceasta și-a deschis sufletul și a povestit despre relația frumoasă pe care a avut-o cu Victor Socaciu timp de 15 ani. Mai mult, Marina Almășan a făcut publică singura melodie pe care aceasta a cântat-o împreună cu artistul după nunta acestora.

Melodia de dragoste dintre Victor Socaciu și Marina Almășan

Au avut o lungă și frumoasă poveste de dragoste până într-o zi, atunci când în viața celor doi a apărut o a treia persoană care a schimbat cursul firesc al vieții lor. Tineri și fericiți, Marina Almășan și Victor Socaciu au fost împreună timp de 16 ani, iar din iubirea lor s-a născut Victoraș, băiatul celor doi. Din păcate, finalul relației dintre cei doi artiști nu a fost unul pașnic, iar legăturile dintre aceștia s-au rupt brusc atunci când marele artist și-a ales un alt drum în viață.

Deși nu au mai păstrat legătura, Marina Almășan a recunoscut public după moartea cântărețului că perioada îndelungată petrecută împreună și-a lăsat o amprentă asupra vieții sale, care nu va putea fi stearsă niciodată.

Îndurerată de pierderea marelui artist, prezentatoarea TV a dorit să facă public în memoria fostului său soț o melodie pe care cei doi au cântat-o împreună după nunta lor. ”Inelul lui Saturn” a fost cântată în joacă și păstrată secret doar pentru cei doi, fără a dori să fie publicată vreodată.

Marina Almășan a recunoscut recent că dorința de a nu face cunscută melodia a fost a ei, fiind rușinată de talentul și vocea inegalabilă a lui Victor Socaciu.

”Mi s-a părut o obrăznicie să apar lângă el”

În ziua în care fostul său soț a murit, Marina Almășan a scos din sertarul cu amintiri o dedicație muzicală emoționantă, cântată împreună cu Victor Socaciu imediat după nunta lor. În cadrul unei emisiuni la RomaniaTV, prezentatoarea TVR a povestit că a avut o căsnicie frumoasă cu artistul până în ziua în care „au apărut norii”, iar decizia divorțului nu a întârziat să apară.

„Melodia a fost scrisă în primul an de căsnicie, se află pe un CD, însă nu a fost făcută publică. Am cântat-o în joacă. A ieşit acest cântec, a insistat să-l punem pe CD. I-am spus, bine, cu condiţia să nu-l promovăm, să nu-l cântăm.

Mie mi se părea că locul meu e cu totul altul, n-aveam nicio şansă să nu mă fac de râs lângă el, mi s-a părut o obrăznicie să apar lângă el, să cânt cu el. Am avut o căsnicie foarte frumoasă, peste 15 ani, al 16-lea a fost mai greu pentru că au apărut norii”, a explicat Marina Almășan.

Cum a aflat de moartea artistului

Aceasta a mai povestit că vestea morții lui Victor Socaciu a primit-o de la fata acestuia, aflată în Australia. Mai mult, aceasta s-a arătat nemulțumită de faptul că familia actuala nu i-a anunțat pe ceilalți copii ai lui Victor Socaciu de faptul că artistul nu se simte bine.

„De moartea lui Victor am aflat de la Iulia, fiica lui cea mare. Ea l-a anunţat pe fiul nostru. Victoraş a ţinut legătura cu sora lui, e o relaţie bună între ei. Fiul meu a avut o relaţie mai tensionată cu tatăl lui, dar copilul meu e foarte înţelept şi profund şi l-am lăsat să-şi aleagă el relaţia pe care o are cu tatăl lui.

Va merge la înmormântare cu siguranţă. Ei doi au ţinut legătura, dar nu aşa cum ar fi fost firesc între un tată şi un fiu. De ce nu au fost chemați copiii lui, să-și vadă tatăl, atunci când s-a știut că nu e bine…”, a transmis Marina Almășan, la RomaniaTV.

Ascultă melodia ținută secret de Marina Almășan și Victor Socaciu:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI