Ultima redută a lui Donald Trump, desființată: ce s-a întâmplat cu blogul fostului președinte

Ultima redută a lui Donald Trump, desființată: ce s-a întâmplat cu blogul fostului președinte

De când a pierdut funcția de președinte al SUA printr-un scandal de proporții globale, Donald Trump a mai înregistrat un eșec. A pierdut și ultima sa platformă online prin care socializa cu fanii.

Accesul lui Donald Trump la rețelele sociale tradiționale a fost restricționat în luna ianuarie a acestui an. De atunci, nu îl mai găsești pe Twitter, Facebook și nicio altă populară platformă online. Mai mult decât atât, oficialii celor două au anunțat că fostul președinte american nu va mai recâștiga accesul la conturile sale.

În teorie, pentru a compensa pentru minusul cu pricina, Donald Trump și-a făcut blog. Aceasta s-a gândit el că este cea mai bună soluție pentru a interacționa cu fanii filozofiei sale. Din păcate, acesta a fost un eșec de proporții și tocmai a fost închis, conform datelor obținute de The Hill.

Trump a lansat luna trecută site-ul web, denumit „De la biroul lui Donald Trump”. Scopul său era de a comunica cu susținătorii. Site-ul permite acum utilizatorilor doar să-și trimită adresele de e-mail și numerele de telefon pentru a se înscrie pentru actualizări de la fostul președinte.

Cei care sperau că aceasta este o pauză temporară de la postări sau că blogul a întâmpinat vreo problemă, oameni din echipa lui Donald Trump au confirmat pentru The Hill că blogul nu va ma fi activ. Tot ei l-au numit ”auxiliar eforturilor mai largi pe care le avem și la care lucrăm”. Din acest moment, nu este clar modul în care Trump va mai comunica mesaje importante sau mai puțin importante fanilor săi.

Din punct de vedere al performanței, la câteva săptămâni după deschidere, a devenit evident că blogul lui Trump este un eșec de proporții. Interacțiunile cu postările de pe blogul lui Trump au scăzut semnificativ în săptămânile de după lansare, a menționat The Washington Post. Publicația americană a raportat 159.000 de interacțiuni în total pe rețelele sociale în prima zi a blogului. Dar a doua zi, interacțiunile au scăzut la 30.000 și nu au depășit 15.000 de interacțiuni pe zi de la acel vârf inițial.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: