09 iul. 2021 | 09:35

Trailerul „What If…?” îți dezvăluie scenarii surprinzătoare despre universul Marvel: când se lansează

ACTUALITATE
Trailerul

Cel mai recent trailer pentru creația Marvel “What If…?” dezvăluie noi scenarii inimaginabile pentru MCU.

De luni de zile, Marvel a “inundat” Disney + cu conținut nou palpitant, începând cu WandaVision, în ianuarie. MCU are numeroase serii planificate pentru platforma de streaming, iar cele mai multe dintre ele sunt centrate în jurul personajelor iubite, care au legături cu filmele consacrate. Cu toate acestea, filmul animat “What If… ?” este o abatere remarcabilă de la acest format, deoarece consideră ce s-ar întâmpla dacă anumite evenimente din universul Marvel s-ar fi întâmplat diferit.

De exemplu, primul episod din film consideră o lume în care Peggy Carter ia serul super-soldat, în loc de Steve Rogers. Fiecare episod va acoperi o nouă aventură din universul Marvel și vor prezenta personajele pe care fanii le cunosc și le iubesc. Va prezenta, de asemenea, talentele vocale ale actorilor din filme, inclusiv regretatul Chadwick Boseman, în ultimul său rol de T’Challa. Marvel a dezvăluit un trailer pentru “What If… ?” iarna trecută, iar acum fanii pot privi mai multe detalii, într-un nou trailer.

„What If… ?” dă peste cap tot ce știai despre Marvel

Astfel, Marvel Entertainment a lansat trailerul oficial pentru peliculă. Și este cel puțin interesant. Se pare că aproape fiecare personaj MCU este întrezărit cel puțin câteva secunde și este clar că mai sunt o mulțime de povești palpitante. În plus față de dezvăluirea unor noi personaje la unele dintre poveștile prezentate în cele zece episoade, confirmă că seria va avea premiera pe 11 august.

Deși noul trailer prezintă mai multe povestiri care au fost deja dezvăluite, cum ar fi complotul Peggy Carter menționat mai sus și T’Challa ca Star-Lord, introduce, de asemenea, noi concepte care te vor surprinde cu siguranță.

În primul rând, trailerul începe cu Killmonger care vine în ajutorul lui Tony Stark, în timpul atacului din Afganistan, din filmul Iron Man. Pe de altă parte, trupa iconică Avengers, din timpul bătăliei de la New York, are câteva fețe noi de la Gardienii Galaxiei.

La fel ca benzile desenate din care este inspirat, serialul “What If… ?” va da peste cap universul Marvel, prezentând niște scenarii cu adevărat creative. Serialul are deja un al doilea sezon în lucru, așa că vor fi și mai multe surprize.