Top 10 seriale care apar în octombrie pe Netflix: puternice intensificări de suspans, dar și probabilități ridicate de binging

Top 10 seriale care apar în octombrie pe Netflix: puternice intensificări de suspans, dar și probabilități ridicate de binging

Luna octombrie anunță o vreme excelentă pentru a te bucura de numeroasele lansări de producții Netflix, care aduc puternice intensificări de suspans, dar și probabilități ridicate de binging.

Poți începe cu You: Sezonul 3, unde îl întâlnim pe Joe, crescându-și acum copilul alături de Love, dar cu inima părând să bată pentru altcineva. În sezonul al treilea, Joe și Love, acum căsătoriți și crescându-și copilul împreună, s-au mutat în Madre Linda, o încântătoarea zonă izolată din nordul Californiei. Aici sunt înconjurați de antreprenori de succes în tehnologie, mămici bloggerițe care le știu pe toate și biohackeri faimoși pe Instagram. Joe este dedicat noului său rol de soț și tată, dar se teme de impulsivitatea letală a lui Love. Apoi, mai e și inima lui care nu-i dă pace. Cum este posibil ca femeia pe care a căutat-o o viață întreagă să locuiască chiar vizavi? Să scapi dintr-o cușcă dintr-un beci e o treabă, dar din temnița unei căsnicii perfecte cu o femeie care te știe pe de rost? Cum scapi basma curată din așa ceva?

Dacă nu te intrigă acest scenariu, încearcă Locke & Key: Sezonul 2, un nou capitol din uimitorul serial polițist, bazat pe benzile desenate semnate de Joe Hill & Gabriel Rodríguez.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu Maid, Another Life: Sezonul 2. Proaspăt ieșită dintr-o relație abuzivă, o tânără mamă își găsește o slujbă de menajeră, pentru a-și asigura o pâine și un viitor mai bun pentru ea și fiica ei.

Avem sezon nou, și anume sezonul al patrulea din On My Block. La doi ani după ce s-au despărțit, Ruby, Jamal, Monse și Cesar se confruntă cu noi amenințări și trebuie să decidă dacă prietenia lor este cu adevărat pe viață.

Cele mai interesante seriale sunt pe Netflix

The Five Juanas este un serial nou care spune povestea a cinci femei cu același semn din naștere, care vor să afle adevărul despre trecutul lor și descoperă un întreg lanț de minciuni întreținute de un politician influent.

Tot în octombrie apare și sezon nou din Sexy Beasts. Bestiile revin mai fioroase ca niciodată! Urmărește șase persoane celibatare care lasă deoparte aparențele pentru întâlniri matrimoniale fermecătoare și pline de haz.

Sezonul al treilea din Family Business se lansează pe Netflix, de asemenea, pe 8 octombrie. Dusă cu forța la o mânăstire izolată de niște răpitori instabili, familia Hazan își bate capul cu o nouă linie de produse și un secret de familie exploziv.

Pretty Smart este un serial nou care te va prinde cu siguranță. Cu toate cărțile pe care le-a citit, Chelsea află că mai are de învățat despre fericire când se mută cu sora ei exuberantă și cei trei colegi de apartament ai acesteia.

Niko și ai săi sunt martorii distrugerii unei planete, iar miza e maximă, în al doilea sezon din Another Life. Cum poți negocia cu extratereștri capabili de o asemenea brutalitate?

Sezonul al patrulea din Little Things îi prezintă pe Kavya și Dhruv care, de la conviețuire la relație la distanță, le-au încercat pe toate. Dar oare cei șase ani împreună vor reuși să-i lege o viață?

Citește și: