Cum să scapi de cea mai enervantă funcție pe Netflix: redarea automată a trailerelor de pe Homepage

Cum să scapi de cea mai enervantă funcție pe Netflix: redarea automată a trailerelor de pe Homepage

Te enervează când deschizi aplicația de Netflix și încep să ruleze trailerele pe Homepage? Da, și pe mine. Dar acum putem scăpa de asta.

Poți în sfârșit să nu mai oprești sonorul când intri pe Netflix. Gigantul american de streaming oferă opțiunea de a dezactiva redarea automată a trailerelor de pe Homepage, conform Hotnews.

„Am auzit feedback-ul clar și răspicat – membrii pot acum să controleze dacă vor sau nu să vadă previzualizări redate automat pe Netflix”, a notat compania pe Twitter anul trecut într-o postare care însă a trecut neobservată de numeroși utilizatori ai platformei sale.

De asemenea, Netflix a introdus și opțiunea de a opri redarea automată a următorului episod al serialelor la care te uiți. Asta în cazul în care ți-e greu să te oprești pe cont propriu din vizionat episoade peste episoade într-o singură noapte.

Trebuie să știi că toate modificările pe care le faci setărilor de redare automată sunt specifice profilului tău și vor afecta toate dispozitivele pe care le folosești pentru a te uita pe la filme.

Iată cum să oprești redarea automată a trailerelor și a episodului următor. Mai întâi, trebuie să intri în contul tău de Netflix de pe un browser și să alegi „Gestionarea Profilurilor” (Manage profiles) din meniu. Apoi, alege profilul pe care vrei să îl actualizezi. Debifează opțiunile „Redare automată a previzualizărilor” (Autoplay previews) pentru a opri redarea automată a trailerelor sau „Redare automată a episodului următor” (Autoplay next episode).

Nimic mai simplu. Însă Netflix notează că ar putea dura ceva timp până la actualizarea opțiunilor.

Cel mai bun serial de comedie din toate timpurile vine pe Netflix: când o să poți să vezi Seinfeld

O altă veste bună de la platforma de streaming vine în ceea ce privește serialele noi.

„Seinfeld” ajunge pe Netflix în această toamnă. Toate cele 180 de episoade ale sitcom-ului clasic din anii 1990 sunt lansate pe 1 octombrie pe gigantul de streaming, conform paginii oficiale Netflix România.

Netflix a dobândit drepturile la „Seinfeld” în 2019, într-un acord foarte scump pe o perioadă de cinci ani cu Sony Pictures Television, care controlează distribuția fostei serii NBC. Apoi, show-ul era încă sub un acord de streaming cu Hulu, unde a rămas până la mijlocul acestui an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: