Top 10 Netflix, la mijloc de iulie: serialele și filmele la care se uită lumea

Top 10 Netflix, la mijloc de iulie: serialele și filmele la care se uită lumea

Dacă nu știi cum să te relaxezi după o lungă zi de muncă, am eu o propunere pentru tine: ia-ți niște înghețată și ia telecomanda în mână. Pe Netflix ai cele mai bune filme și seriale la care să te uiți la mijloc de iulie.

Iată, așadar, o listă cu cele mai populare filme și seriale pe care trebuie să le vezi chiar acum.

Virgin River (2019)

Aflată în căutarea unei noi vieți, Mel, o asistentă medicală se mută într-un oraș izolat din nordul Californiei și rămâne surprinsă de felul în care este primită. Serialul are trei sezoane și chiar acum sunt episoade noi pe Netflix.

Atypic (2017)

Dornic să aibă o iubită, Sam caută o sfaturi pentru întâlniri și le testează. Între timp, extrem de grijulia sa mama, Elsa, trebuie să învețe să-l lase mai liber. Serialul are patru sezoane și e disponibil pe Netflix.

Sex/Life (2021)

Un serial nou și incitant, perfect pentru zilele toride de iulie. Frustrată de căsnicia tot mai lipsită de pasiune, Billie începe să țină un jurnal despre aventurile sale erotice cu fostul iubit, Brad, și să se gândească obsesiv la ele. De aici, lucrurile o iau razna. Serialul are deocamdată doar un sezon, da promit c-o să te țină cu sufletul la gură.

Fear Street Part 2: 1978 (2021)

În orașul blestemat Shadyside, un ucigaș în serie terorizează tabăra Nightwing și transformă distracțiile văratice într-o luptă brutală pentru supraviețuire. Bineînțeles, îți recomand să vezi și prima parte a Fear Street, cu o poveste la fel de teribilă.

Major Grom: Plague Doctor (2021)

Filmul prezintă un justițiar mascat care începe să ucidă în stânga și-n dreapta și un polițist renegat și partenerul său novice. Cei din urmă sunt singurii care pot pune capăt haosului.

Top 10 Netflix cele mai populare filme și seriale luna aceasta

CoComelon (2020)

Este o serie de trei sezoane, ideală pentru cei mici, dar și pentru cei mari, dacă vor să-și redescopere latura copilăroasă. Copiii pot învăța litere, numere, sunetele animalelor și multe altele, alături de J.J., în acest serial educative și distrativ, cu poezioare de grădiniță pentru întreaga familie.

Fear Street Part 1: 1994 (2021)

Cum spuneam mai sus, nu poți să vezi partea a doua din Fear Street, fără să te uiți și la prima parte. Aceasta spune povestea unei adolescente și a prietenilor ei care, după o serie de crime brutale, toți înfruntă o forță malefică ce le terorizează de secole orașul celebru. Bun venit în Shadyside!

Too Hot to Handle (2020)

Pe malul paradisului, se întâlnesc și încep să facă conexiuni tineri singuri și superbi. Dar există o regulă. Pentru a câștiga un premiu de 100.000 de dolari, n-au voie să facă sex. Reality show-ul are două sezoane fierbinți.

The Cook of Castamar (2021)

La aproape doi ani după o pierdere devastatoare, Ducele de Castamar găzduiește o mare petrecere. Agorafoba Clara trebuie să-și demonstreze valoarea, la noua slujbă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: