Top 10 filme care apar pe Netflix în luna iulie

Top 10 filme care apar pe Netflix în luna iulie

Despre producțiile lunii iulie de pe Netflix îți pot spune cam așa: scenele de acțiune revin în centrul atenției, poveștile te vor surprinde și îți vor face pielea de găină, iar suspansul și misterul vor completa întregul peisaj prin seri de bingeing pe gustul tău.

Iată un top 10 filme care vor apărea pe Netflix în următoarea lună și pe care nu le poți rata. Lângă fiecare film, am notat și data când se va lansa, ca să-ți pui reminder.

The 8th Night – 2 iulie

Cu mătăniile într-o mână și cu securea în cealaltă, un călugăr urmărește un duh care, de mii de ani, aduce iadul pe pământ, posedând oamenii.

Major Groom: Plague Doctor – 7 iulie

Masacrul comis de un justițiar mascat provoacă haos într-un oraș, iar singurii care pot pune capăt terorii sunt un detectiv rebel și partenerul său începător.

How I Became a Superhero – 9 iulie

Într-o lume în care oamenii coexistă cu supereroii, un polițist singuratic face echipă cu o detectivă isteață pentru a opri traficul de substanțe ce trezesc superputeri.

Last Summer – 9 iulie

Într-o vacanță petrecută la malul mării, Deniz, care are 16 ani, caută să cucerească o fată de care a fost îndrăgostit în copilărie și este prins într-un triunghi amoros.

A Classic Horror Story – 14 iulie

În această poveste de groază plină de tensiune și scene înfiorătoare, călătorii dintr-un autobuz devin victimele unor crime ritualice.

Top 10 Netflix de văzut în iulie

Chernobyl 1986 – 21 iulie

După ce reîntâlnește o fostă iubire, pompierul Alexey se retrage din activitate pentru a începe o nouă viață, dar dezastrul de la Cernobîl îl pune din nou în pericol.

Blood Red Sky – 23 iulie

Aflată într-un avion cu tânărul ei fiu, o femeie cu o boală misterioasă dezvăluie un secret întunecat, după ce niște teroriști încearcă să deturneze cursa transatlantică.

The Last Letter from Your Lover – 23 iulie

După ce găsește o serie de scrisori de dragoste din anii ’60, o jurnalistă este hotărâtă să dezlege misterul unei relații secrete. Filmul este bazat pe un roman de Jojo Moyes.

Bartkowiak – 28 iulie

După ce fratele său moare într-un accident de mașină, un tânăr luptător MMA preia clubul de noapte al familiei și descoperă că decesul fratelui lui nu a fost întâmplător.

The Last Mercenary – 30 iulie

La 25 de ani de la încheierea unei înțelegeri cu serviciile secrete franceze menite să-i protejeze fiul, un agent este nevoit să iasă din ascunzătoare.

Citește și: