Top 10 Netflix, filme și seriale de văzut pe canicula asta, dacă nu ești la mare

Top 10 Netflix, filme și seriale de văzut pe canicula asta, dacă nu ești la mare

Filmele și serialele cele mai populare se găsesc pe Netflix. Dacă n-ai ce face weekendul acesta, am pregătit pentru tine o listă cu cele mai bune filme și seriale de văzut pe platforma de streaming.

Așa că, dacă nu ești la mare, dă drumul la aerul condiționat, ia telecomanda, o felie de pepene și pornește Netflix.

Fear Street Part One: 1994 (2021)

În 1994, un grup de adolescenți descoperă că ar putea exista o legătură între evenimentele terifiante care le-au bântuit orașul de-a lungul mai multor generații și că ei ar putea fi următoarele ținte. Bazată pe seria horror de mare succes, scrisă de R.L. Stine, trilogia urmărește coșmarul de-a lungul istoriei sinistre a orașului Shadyside.

Katla – Sezonul 1 (2021)

La un an după erupția vulcanului Katla, supraviețuitorii încă înfruntă consecințele devastatoare. Deodată, o femeie acoperită de cenușă apare pe ghețar și de acolo lucrurile iau o întorsătură bizară.

America: The Motion Picture (2021)

Într-o reprezentare absurdă a revoluției americane, George Washington pune mâna pe ferăstrău și face echipă cu Sam Adams, amator de bere, pentru a-i învinge pe britanici.

Good on Paper (2021)

După ce ani de zile s-a concentrat pe carieră, o comediană cunoaște un tip care pare perfect: inteligent, simpatic și de succes. Și, poate, prea bun să fie adevărat.

Sex/Life – Sezonul 1 (2021)

Frustrată de căsnicia tot mai lipsită de pasiune, Billie începe să țină un jurnal despre aventurile sale erotice cu fostul iubit, Brad, și să se gândească obsesiv la ele.

Top 10 filme și seriale pe Netflix de văzut pe caniculă

Fatherhood (2021)

Un tată (Kevin Hart) rămas văduv încearcă să-și crească fiica singur și luptă cu îndoiala, frica, tristețea… dar și cu scutecele murdare. Filmul e bazat pe o poveste reală.

Black Summer – Sezonul 2 (2020)

În haosul de început al unei apocalipse zombie, Rose își vede familia distrusă, Ryan încearcă să-și revină, iar un bărbat disperat își asumă o nouă identitate.

Sweet Tooth – Sezonul 1 (2021)

Gus a crescut într-o cabana izolată în pădure, unde tatăl lui l-a învățat să supraviețuiască, atent la pericolele care pândesc dincolo de gardul către lumea din afară.

Adevărata Mea Dragoste (2021)

O avocată carieristă revine pe insula ei natală, pentru a convinge un vechi prieten să preia compania familiei lui, dar curând, sentimentele reaprinse i se pun în cale.

Comisarul Groom: Ciuma (2021)

Când un justițiar mascat începe să ucidă în stânga și-n dreapta, un polițist renegat și partenerul său novice sunt singurii care pot pune capăt haosului.

Citește și: