Top 10 Netflix, de văzut în weekend: serialele foarte bune pe care le poți începe azi

Top 10 Netflix, de văzut în weekend: serialele foarte bune pe care le poți începe azi

Acest weekend ne oferă o mulțime de filme de urmărit, pe măsură ce Netflix continuă să facă noi sezoane din serii precum Dirty John și Jurassic World: Camp Cretaceous.

Iată în continuare un top zece al celor mai bune seriale de pe Netflix, pe care le poți începe chiar în acest weekend.

Lucifer

Lucifer, sătul de viața lui plictisitoare din iad, se mută la Los Angeles pentru a ajuta omenirea și pentru a curăța „mizeriile” provocate de ea, iar prin abilitățile sale telepatice aduce la suprafață cele mai profunde dorințe sau gânduri ale oamenilor.

CoComelon

Perfect pentru copii, acest serial îi învață pe cei mici să afle litere, cifre, sunete de animale și multe altele, în această serie muzicală care aduce momente distractive pentru întreaga familie.

Dirty John

Eroina este Debra (Connie Britton), o femeie trecută de prima tinereţe care se îndrăgosteşte până peste cap de chipeşul doctor John (Eric Bana). Doar că în curând interesele obscure ale acestuia vor pune în pericol viaţa Debrei şi a celor dragi ei.

Ragnarok

Ragnarok este o poveste despre maturizare și contribuie la crearea unui mitologii nordice noi și surprinzătoare. Acțiunea serialului se petrece în micul oraș fictiv Edda, situat în mijlocul naturii grandioase norvegiene. Povestea se axează pe locuitorii orașului Edda, care, cel mai probabil, nu sunt ceea ce pretind a fi.

Top 10 Netflix cele mai bune seriale

The Kominsky Method

Seria spune povestea unui actor în vârstă (Michael Douglas), care s-a bucurat de multă faimă în tinerețe și își desfășoară activitatea predând lecții de actorie.

Who Killed Sara

Cu două sezoane de urmărit, seria mexicană urmărește povestea lui Alex Guzman, care a fost condamnat pentru uciderea surorii sale, în ciuda inocenței sale. Serialul urmărește ce s-a întâmplat cu adevărat cu Sara.

Jurassic World: Camp Cretaceous

După cel de-al doilea sezon din martie, serialul de animație revine cu un al treilea și spune povestea adolescenților de pe cealaltă parte a insulei. În sezonul trei, ticăloșii s-au întors și au mai mult de lucru.

Kim’s Convenience

Acum, în ultimul său sezon, povestea hilară a familiei Kim continuă și se încheie, pe măsură ce familia merge pe drumuri separate, dar numai după mai multe întâmplări.

The Upshaws

Un serial despre o familie afroamericană din clasa muncitoare ai cărei membri au parte de o mulţime de provocări în orăşelul lor din statul Indiana.

StartUp

Serialul urmărește o nouă tehnologie construită în jurul monedei digitale numită GemCoin.

Citește și: