Top 10 Netflix: cele mai bune show-uri de care nu ai auzit, conform Rotten Tomatoes

Top 10 Netflix: cele mai bune show-uri de care nu ai auzit, conform Rotten Tomatoes

Cauți cele mai bune show-uri pe Netflix? Nu mai căuta, pentru că Rotten Tomatoes a alcătuit o listă cu cele mai bune serii originale Netflix disponibile pentru vizionare chiar acum, clasificate în funcție de Tomatometer.

Pentru a fi incluse în lista Rotten Tomatoes cu cele mai bune emisiuni Netflix, titlurile trebuie să fie fresh (60% sau mai mult) și să aibă cel puțin zece recenzii. Cotele au fost stabilite în funcție de numărul de recenzii de pe fiecare titlu, apoi de „ratingul mediu”, unde numărul de recenzii a fost același. În plus, seriile salvate de serviciul de streaming, dar care nu au apărut pe Netflix, sunt incluse dacă seria îndeplinește criteriile existente.

Iată, așadar, care sunt cele mai bune show-uri de pe Netflix de care probabil nu ai auzit până acum, conform Rotten Tomatoes.

The Baby-Sitters Club (2020)

Șapte fetițe pun bazele unei afaceri de succes: clubul guvernantelor. Filmul este adaptarea tandră a popularelor cărți pentru copii ale lui Ann Martin. Gașca cu același nume e compusă din șapte fete pre-adolescentine care sunt prietene foarte bune.

Feel Good (2020)  

Seria urmărește evoluția relației dintre George și Mae în Londra contemporană. Mae (Mae Martin) un comediant o întâlnește pe George (Charlotte Ritchie), o englezoaică din clasa de mijloc, la clubul de comedie unde joacă el.

Mystery Science Theater 3000: The Return (2017)

Filmul este versiunea „de lux” a popularului sit-com „Mystery Science Theater 3000”. Filmul se bazează pe încercările aceluiași binecunoscut Dr. Clayton Forrester de a-l forța pe Mike Nelson și pe cei doi roboți ai lui să urmărească filme proaste.

Top 10 Netflix cele mai bune seriale

Dash & Lily (2020)

De Crăciun, contrariile se atrag, iar cinicul Dash și vesela Lily fac schimb de mesaje și provocări printr-un jurnal roșu pe care îl lasă în diferite locuri din New York.

Ugly Delicious (2018)

Ugly Delicious este un serial cu David Chang, Peter Meehan și Aziz Ansari în rolurile principale. Chef David Chang călătorește în jurul lumii gustând mâncăruri din diferite culturi.

Giri/Haji (2019)

Un detectiv din Tokyo călătorește la Londra în căutarea fratelui său dispărut, care avea legături cu Yakuza.

Immigration Nation (2020)

Un documentar care privește în interiorul lumii aplicării imigrației sub administrația Trump.

Dirty Money (2018)

Este un serial de investigație palpitant al regizorului premiat cu premiul Oscar, Alex Gibney, care oferă o viziune personală despre povești de scandal nespuse și corupția din lumea afacerilor.

Blood of Zeus (2020)

În Grecia antică, războiul dintre zeii din Olimp și titani este iminent. Heron, un provincial cu origini modeste, descoperă secretele propriului trecut și devine speranța omenirii de a supraviețui în fața unei armate diabolice de demoni.

The Confession Killer (2019)

Povestea celui mai prolific criminal în serie din America care a fost prins într-un sistem juridic defectuos.

Ai auzit de vreuna dintre aceste serii? Sau, dacă nu, la care te-ai uita?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: