07 iun. 2021 | 11:35

Top 10 Netflix: cele mai bune filme originale conform IMDb

ACTUALITATE
Top 10 Netflix: cele mai bune filme originale conform IMDb

Pentru prima dată în istorie, Netflix și-a dezvăluit secretul cu privire la ratingurile sale și a publicat o listă cu cele mai populare zece filme originale ale sale.

Pentru această listă, serviciul de streaming a dezvăluit vizionări ale filmelor doar în primele patru săptămâni de la lansarea lor inițială. De asemenea, gigantul de streaming a avut în vedere dacă oamenii se uitau la cel puțin două minute din film.

Așadar, iată care sunt cele mai bune filme originale Netflix, conform IMDb.

The Irishman (2019)

Nume mari precum Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci joacă în filmul The Irishman de Martin Scorsese, o saga epică despre crima organizată din America de după cel de-al Doilea Război Mondial, prin ochii veteranului de război Frank Sheeran, escroc și asasin plătit care a lucrat pentru unele dintre cele mai cunoscute personaje ale secolului XX. O poveste care se întinde pe parcursul a câteva decenii, filmul urmărește unul dintre cele mai mari mistere nerezolvate din istoria americană – dispariția legendarului șef de sindicat Jimmy Hoffa – și prezintă o călătorie extraordinară prin coridoarele ascunse ale crimei organizate. Modul de funcționare, rivalitățile și legăturile cu politica.

Extraction (2020)

Tyler Rake (Chris Hemsworth), un mercenar dur care operează pe piața neagră, are parte de cea mai periculoasă misiune a vieții lui atunci când este angajat să îl salveze pe fiul răpit al unui baron al drogurilor.

The Platform (2019)

Într-o închisoare verticală unde cei de la etajele superioare mănâncă mai bine decât cei de jos, care prind resturile, un bărbat luptă pentru ca toți să primească atât cât trebuie. The Platform este o oglindire cinematografică a lumii noastre. Parabola socială e clară – dacă persoanele de la nivelurile superioare nu ar lua mai mult decât le trebuie, ar fi suficient și pentru cei care nu au

Bird Box (2018)

Când rasa umană este atacată de entităţi care iau forma celor mai cumplite temeri ale noastre, o femeie încearcă să-şi salveze copiii legându-se la ochi şi încercând să se pună la adăpost de atacatori.

The Old Guard (2020)

Un mic grup secret de mercenari nemuritori condus de războinica Andy (Charlize Theron) a luptat de-a lungul secolelor ca să apere muritorii. Echipa este recrutată pentru o misiune de urgență și se descoperă că membrii săi sunt nemuritori. Acum Andy și Nile (Kiki Layne), cea mai nouă membră a grupului, trebuie să ajute echipa să-i elimine pe cei care vor să le replice puterile și să câștige de pe urma acestora prin orice mijloace. Bazat pe seria de reviste de benzi desenate semnată de autorul Greg Rucka și regizat de Gina Prince-Bythewood, The Old Guard este un film de acțiune dur, care dovedește că a fi nemuritor nu este așa de ușor cum pare.

Top 10 filme originale Netflix

6 Underground (2019)

Care este avantajul de a fi mort pentru toată lumea? Nu pentru că vrei să fugi de șef, de un fost prieten sau chiar pentru a șterge un cazier. Avantajul este libertatea. Libertatea de a lupta împotriva nedreptății și răului care bântuie în lumea noastră fără să te oprească sau să te refuze cineva.  6 Underground prezintă un nou tip de erou de acțiune. Șase indivizi din toate colțurile lumii, experți în domeniile lor de activitate, au fost aleși nu numai pentru abilitățile lor, dar și pentru dorința unică de a-și șterge trecutul, pentru că își doresc să schimbe viitorul. Echipa este creată de un lider enigmatic (Ryan Reynolds), a cărui unică misiune este de a se asigura că, deși nimeni nu își va aminti de el și de coechipierii săi, acțiunile lor vor intra în istorie.

Murder Mystery (2019)

Un polițist din New York și soția lui pleacă într-o vacanță în Europa pentru a-și reîmprospăta relația, însă sfârșesc fugind de autorități după ce le este înscenată uciderea unui miliardar vârstnic.

Spenser Confidential (2020)

Spenser (Mark Wahlberg), un fost polițist cunoscut mai mult pentru problemele create decât pentru cele rezolvate, a ieșit din închisoare și își dorește să plece din Boston. Însă este convins de Henry (Alan Arkin), fostul său antrenor de box și mentor, să ajute un amator cu potențial. Hawk (Winston Duke), un luptător MMA dur și serios, este convins că va fi un luptător mai bun decât Spenser.

The Wrong Missy (2020)

Tim Morris o întâlnește pe fata visurilor lui, iar relația lor romantică evoluează rapid cu ajutorul SMS-urilor. Așadar, uită complet de orice precauție și o invită la petrecerea firmei sale, care are loc într-un complex turistic pe o insulă. Dar, când la aeroport apare o tipă cu care a avut cea mai proastă întâlnire romantică pe nevăzute, realizează prea târziu că trimitea mesaje „celeilalte Missy”.

Triple Frontier (2019)

La granița dintre Paraguay, Argentina și Brazilia prosperă un rai al infractorilor. Autoritățile nu se pot apropia de periculoasele bande de dealeri, în timp ce conturile acestora se umplu în urma traficului de droguri. Dar până când?

Așadar, dacă n-ai inspirația necesară ca să alegi un film pe care să-l vezi diseară, după muncă, cu siguranță ai de unde alege din această listă.