09 iul. 2021 | 15:35

Top 10 filme noi și clasice de pe HBO Go, să îmbrățișezi altfel weekendul

ACTUALITATE
Top 10 filme noi și clasice de pe HBO Go, să îmbrățișezi altfel weekendul

HBO are o colecție minunată de filme disponibile, de la pelicule romantice la acțiune, până la ecranizări de epocă, dar și comedii cu vedetele tale preferate.

Iată un clasament al celor mai bune zece de filme de pe HBO Go pe care le-ai putea vedea și ar trebui să le urmărești chiar acum. Că tot vine weekendul și sigur vrei să te relaxezi.

Kill Bill Vol. 1/2 (2003-04)

Al patrulea film al lui Quentin Tarantino este epopeea unei femei în căutarea dreptății, prezentată în două părți. În Kill Bill – Vol. 1 personajul principal, interpretat de David Carradine, este un personaj nemaivăzut de sinistru care domină povestea și care a organizat un grup de elită numit Deadly Viper Assassination Squad (sau DiVAS) – Plutonul de Execuție al Viperelor.

După despărțirea de fostele colege O-Ren Ishii (Lucy Liu) și Vernita Green (Vivica A. Fox) în Kill Bill: Vol. 1, Mireasa (Uma Thurman) își reia aventura pentru dreptate în a doua parte.

Joker (2019)

Mereu o să spun că Joker e un film pe care trebuie să-l vadă toată lumea. Filmul își concentrează acțiunea originală și nemaivăzută până acum pe marile ecrane în jurul unuia dintre cele mai controversate personaje negative din universul DC. Cu o viziune amplă și complexă, Phillips explorează traiectoria lui Arthur Fleck (Phoenix), un individ ignorat de societate, cu o personalitate imprevizibilă și fascinantă, care nu poate fi inclus în niciun stereotip.

Winter’s Bone (2010)

Ree Dolly, o tânără de 17 ani, pornește într-o călătorie pentru a descoperi unde se află tatăl ei după ce acesta garantează cu locuința familiei, pentru a ieși din închisoare pe cauțiune, apoi dispare fără urmă. Ca să nu-și piardă casa, Ree înfruntă codul tăcerii al clanului ei de infractori și-și riscă viața pentru a-i salva pe cei dragi.

Deadwood: The Movie (2019)

Continuând povestea începută în apreciatul serial HBO creat de David Milch, filmul este scris de Milch, regizat de Daniel Minahan, iar din distribuție fac parte actorii care au interpretat cele mai importante roluri în serialul original. Personajele de neuitat se reunesc după zece ani, ca să celebreze statutul de stat al Dakotei de Sud.

Rocky (1976)

Este filmul care a inspirat națiunea și a câștigat premii Oscar pentru Cel mai bun film și Cel mai bun regizor (John G. Avildsen). Publicul și criticii au lăudat povestea de succes a unui om de rând care triumfă în ciuda tuturor obstacolelor. Cu o coloană sonoră dinamică, o secvență de luptă palpitantă și patru interpretări nominalizate la Oscar, acest film o să te încânte.

Top 10 filme de pe HBO Go, potrivite pentru acest weekend

Temple Grandin (2010)

„Temple Grandin” este un emoționant portret al unei tinere care fusese diagnosticată cu autism și care a reușit să depășească problemele de sănătate, devenind un cercetător foarte apreciat în industria bovinelor. Având-o pe Claire Danes în rolul principal, pelicula redă anii de început ai lui Grandin, atunci când era copil și a fost diagnosticată cu autism, creșterea și maturizarea.

Mommy Dead And Dearest (2017)

Lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum par, mai ales în cazul lui Dee Dee și Gypsy Rose Blanchard. Abuzul de minori, bolile psihice și iubirea interzisă converg în această poveste plină de mister a unei mame și a fiicei sale, despre care toată lumea credea că duc o viață de poveste, deși, în realitate, trăiau un coșmar.

Clerks (1994)

Urmează o zi sălbatică din viața a doi funcționari suprasolicitați a căror abordare va da un sens complet nou conceptului de servire a clienților. Chiar și atunci când se confruntă cu un șir nesfârșit de cumpărători imprevizibili, ei reușesc să joace hochei pe acoperiș și să aibă o grămadă de alte activități care n-au nicio legătură cu ceea ce scrie în fișa postului.

Behind The Candelabra (2013)

Regizată de Steven Soderbergh și produsă de Jerry Weintraub, această dramă originală HBO Films recreează strălucitoarea lume a lui Liberace, flamboiantul și faimosul artist ale cărui costume extravagante, candelabru sine-qua-non și spectacole elaborate l-au transformat în cel mai de succes artist al epocii sale.

Grey Gardens (2009)

În 1973, documentariștii Albert și David Maysles au pătruns în ciudata lume a lui „Big Edie” și a lui „Little Edie” Bouvier Beale, două personaje fascinante și excentrice, înrudite cu Jacqueline Bouvier Kennedy.