„The Unbearable Weight of Massive Talent”, filmul în care Nicolas Cage își joacă propriul rol

„The Unbearable Weight of Massive Talent”, filmul în care Nicolas Cage își joacă propriul rol

Se spune că nu ești, cu adevărat, un actor cunoscut, până când nu apuci să îți joci propriul rol într-un film. Acestea fiind spuse, se pare că Nicolas Cage a ajuns să capate acel nivel de notorietate în  „The Unbearable Weight of Massive Talent”.

Desigur, Cage nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fie că îți place sau nu, e imposibil să nu fi auzit de el. Însă propriul rol într-un film? Iată o noutate chiar și pentru legenda Hollywood-ului.

Nicolas Cage va juca o versiune fictivă a sa, în „The Unbearable Weight of Massive Talent”

Trailerul „The Unbearable Weight of Massive Talent” oferă primele detalii asupra comediei cu Nicolas Cage, într-unul dintre rolurile principale. Actorul va juca o versiune fictivă a propriei persoane.

Alături de Cage, din distribuție mai fac parte Pedro Pascal, cunoscut pentru rolurile din „The Mandalorian” și „Game of Thrones”, Sharon Horgan, cunoscută pentru „Game Night”, Tiffany Haddish („The Card Counter”), Jacob Scipio („Bad Boys for Life”) și Neil Patrick Harris care, la rândul lui,  este atât de cunoscut încât nu este necesar să mai menționăm vreo peliculă.

Comedia de acțiune este regizată de Tom Gormican, acesta fiind responsabil, de asemenea, și de scrierea scenariului, alături de Kevin Etten.

Cum lansarea filmului se apropie de „Ziua Z”, compania producătoare a dezvăluit trailer-ul oficial al acesteia, împreună cu o serie de fotografii din film, care să ofere privitorului o idee sumară despre modul în care acțiunea ar putea să se desfășoare.

„The Unbearable Weight of Massive Talent” va fi lansat pe marile ecrane în date de 22 aprilie 2022. 

Cu toate că, la un moment dat, Nicolas Cage a părut să pice într-un con de umbră, cariera sa a fost readusă la viață, în repetate rânduri. Până la urmă, ar fi fost cu adevărat păcat ca talentul nemărginit al actorului să se irosească și să fie uitat. Una dintre cele mai bune colaborări din cariera sa a fost cea cu regizorul David Lynch, pentru producția „Wild at Heart”. David Lynch este același regizor responsabil pentru fenomenul. „Twin Peaks”, printre altele. 

Citește și: