Jason Statham revine într-un nou film, semnat de Guy Ritchie: când îl vom putea vedea

Jason Statham revine într-un nou film, semnat de Guy Ritchie: când îl vom putea vedea

Jason Statham și Aubrey Plaza par a face echipa (aproape) perfectă în noul trailer a filmului semnat de Guy Ritchie, „Operation Fortune: Ruse de guerre”.

Fie că îți place Jason Statham, Guy Ritchie, Aubrey Plaza sau Hugh Grant, cu siguranță te vei bucura să afli că ți se pregătește un nou film pe care să-l urmărești cu sufletul la gură. „Operation Fortune: Ruse de guerre” promite să satisfacă pofta de acțiune a cinefililor, avându-i, de asemenea, în distribuție și pe Josh Hartnett, Cary Elwes, Bugzy Malone, Lourdes Faberes sau Max Beesley.

Jason Statham va interpreta rolul principal în noul film al lui Guy Ritchie

În mod cert, actorul Jason Statham nu este străin de lumile create de regizorul Guy Ritchie, el interpretând anterior roluri în mai multe filme semnate de acesta ca: „Lock, Stock” și „Two Smoking Barrels, Snatch, Revolver”, însă și în cel mai recent „Wrath of Man”.

Nu același lucru se poate spune, însă și despre Audrey Plaza, partenera lui Statham în „Operation Fortune: Ruse de guerre”, aceasta fiind o novice atât în ceea ce privește colaborarea cu Richie, cât și atunci când vorbim despre filmele de acțiune. Plaza s-a remarcat în rolul lui April Ludgate, personaj negativ al celebrului sitcom „Parks and Recreation”.

În „Operation Fortune: Ruse de guerre”, Statham și Plaza par să nu se potrivească în totalitate, cu toate astea reușind, într-un mod bizar, să facă echipă, cu scopul precis de a prinde un traficant de arme extrem de înstărit, interpretat de Hugh Grant (care nu mai are nevoie de nicio prezentare).

Rămâne de văzut dacă pelicula se va ridica la nivelul așteptărilor, de vreme ce distribuția pare mai mult un pariu de-a lui Guy Ritchie. De altfel, în cazul în care filmul se va dovedi a fi un eșec, se poate spune că nu ar fi tocmai primul de acest gen al celebrului regizor, cel obișnuit deja să primească critici din partea specialiștilor în cinematografie.

„Operation Fortune: Ruse de guerre” va fi lansat pe marile ecrane în 2022.

Citește și: