Tesla își face propria bere: Gigabier va arăta ca un Cybertruck

Tesla își face propria bere: Gigabier va arăta ca un Cybertruck

Elon Musk este cunoscut pentru tactici destul de ciudate de a-și promova produsele. Dar acum, CEO-ul Tesla s-a depășit pe el însuși cu noua bere cu tematică Cybertuck.

Miliardarul CEO a prezentat „GigaBier” la fabrica Tesla din Berlin, potrivit Teslarati. Sticlele GigaBier au fost în mod clar inspirate de Cybertruck cu unghiurile sale ascuțite și designul futurist.

Berea face parte dintr-o serie de dezvoltări și proiecte planificate pentru viitorul apropiat.

Deși, fără îndoială, va câștiga mult material de presă și meme-uri legate de Musk, decizia de a face o bere cu tematică auto este incredibil de discutabilă. În principal pentru că probabil nu este o idee bună să asociezi compania ta de mașini cu băuturile alcoolice. Ar putea da un exemplu rău și influența comportamentul șoferilor la volan.

Vești bune de la Tesla: ce speră să obțină echipa europeană a lui Elon Musk

În altă ordine de idei, Tesla speră să obțină aprobarea pentru a începe producția la noua sa fabrică germană în săptămânile următoare. La capacitate maximă, aceasta va putea produce 500.000 de vehicule electrice pe an.

Compania a prezentat, de asemenea, planuri de a investi 5 miliarde de euro într-o fabrică de baterii cu o capacitate de 50 GW/oră lângă amplasament, depășind-o pe cea a celor de la Volkswagen care produce 40 GW/oră.

Tesla le-a reamintit în repetate rânduri criticilor că uzina sa va contribui la obiectivul Germaniei de atingere a obiectivelor sale de e-mobilitate, dar unii localnici și grupuri de mediu sunt nemulțumiți de impactul asupra mediului pe care fabrica o va avea.

Cea mai recentă consultare a preocupărilor publicului față de fabrică se închide pe 14 octombrie, după care ministerul mediului va decide dacă îl respinge sau îl aprobă. Ministrul economiei din Brandenburg a stabilit șansele de aprobare la 95%.

Tesla a primit aprobarea autorităților locale pentru a avea 9.000 de persoane la fața locului, în ciuda restricțiilor legate de pandemie, care limitează întrunirile mari la 5.000, după ce a prezentat un plan pentru modul în care va menține evenimentul COVID în siguranță, au spus autoritățile.

Citește și: