Sylvester Stallone și Jason Statham din nou împreună pe micile ecrane: vezi în ce film urmează să joace împreună

Sylvester Stallone și Jason Statham din nou împreună pe micile ecrane: vezi în ce film urmează să joace împreună

Îndrăgiții actori se reunesc pentru a produce un nou film de acțiune.

Jason Statham și Sylvester Stallone vor juca în cel de-al patrulea film din franciza „The Expendables”. Aceștia vor reinterpreta rolurile de mercenari de elită care ajung în situații limită. Filmul se află în producție la Hollywood, a anunțat revista Variety.

Alți doi veterani își vor relua rolurile jucate în precedentele pelicule, este vorba despre Dolph Lundgren și Randy Couture. Premiera acestui nou episod din serie este listarea a trei nume noi. Este vorba de rapperul 50 Cent, Megan Fox și Tony Jaa care vor juca pentru prima dată într-un film al francizei „The Expendables”.

Regizorul ales pentru acest nou film este Scott Waugh, iar scenariu este scris de Spenser Cohen, Max Adams și John Joseph Connoly.

În ceea ce privește partea de producție, aceasta va fi asigurată de către cei de la Lionsgate și Millennium Media. Filmările vor începe în această toamnă. Sylvester Stallone a regizat primul film din seria „The Expendables”, care a fost lansat în 2010 și a inclus apariții speciale ale actorilor Mickey Rourke, Bruce Willis și Arnold Schwarzenegger.

The Expendables – o serie cât o industrie

Seria este cunoscută în primul rând pentru faptul că a reușit să reunească sub un singur regizor toți actorii de succes din filmele de acțiune din ultimii 30 de ani.

În ciuda unor cronici nu neapărat favorabile și unui box-office modest, filmul a avut totuși două continuări „The Expendables 2” și „The Expendables 3”. Jason Statham și Sylvester Stallone au jucat în toate filmele din această serie, în timp ce Chuck Norris, Terry Crews, Liam Hemsworth și Jean-Claude Van Damme au apărut în prima continuare, iar Antonio Banderas, Jet Li, Wesley Snipes și Kelsey Grammer au participat în al doilea film, iar Mel Gibson în a treia parte a seriei.

Cele trei lungmetraje aduc un omagiu filmelor de acțiune din anii 80 și 90. Împreună au obținut împreună încasări de peste 800 de milioane de dolari în box-office-ul mondial. Discuțiile despre al patrulea film din serie au fost purtate de mai mulți ani, însă din cauza diverselor probleme și amânărilor succesive, abia în urmă cu câteva zile a fost obținută aprobarea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: