Surprizele pe care acest gigant tech ți le aduce, în prag de Moș Crăciun: îți schimbă viața, dacă ai mașină

Surprizele pe care acest gigant tech ți le aduce, în prag de Moș Crăciun: îți schimbă viața, dacă ai mașină

Google a pregătit surprize nebănuite pentru utilizatorii Android 12, în prag de Sărbători de iarnă. Să vedem despre ce este vorba!

Se pare că gigantul tehnologic este pus pe fapte mari în acest sezon rece. Google a dezvăluit o mulțime de funcții și actualizări pentru Android 12.

Care sunt noutățile pentru utilizatori

Începând de astăzi, funcția digitală a cheii mașinii este disponibilă pe Pixel 6, Pixel 6 Pro și Samsung Galaxy S21, pentru vehiculele BMW compatibile din anumite țări.

Dacă deții o astfel de mașină, trebuie să știi că Google îți va fi de mare folos. De ce? Pentru că vei putea folosi telefonul pentru a încuia și debloca ușile și pentru a porni motorul.

Funcția va veni probabil și pe alte vehicule mai târziu – Google a lucrat și cu alți producători de automobile în ceea ce privește suportul pentru cheile digitale ale mașinii. Prin urmare, nu e musai să îți cumperi cum BMW dacă vrei să ai parte de aceste facilități, ci doar să mai ai puțină răbdare pentru că e posibil ca ele să fie disponibile și pe marca ta de autoturism.

Trebuie să mai știi faptul că acum există o opțiune de deschis Android Auto automat când îți conectezi dispozitivul la o mașină compatibilă. Mai mult decât atât, surprizele celor de la Google nu se opresc aici, ei vor să te impresioneze și cu faptul că ecranul de start va avea un buton de redare mereu pornit, astfel încât să poți porni muzica ta preferată, cu o singură atingere.

Opțiunile de răspuns inteligente (care vor ajunge în lunile următoare) vor oferi mai multe modalități de a răspunde la mesajele text în timp ce șofezi.

Gigantul tech explică faptul că poți atinge pentru a răspunde sau poți crea un mesaj personalizat cu ajutorul Asistentului Google.

De asemenea, în curând, va exista o modalitate mai rapidă de a căuta muzică în aplicațiile tale media. Va fi nevoie doar să atingi butonul de căutare și spui numele artistului sau melodiei tale preferate.

Citește și: