Stil și eleganță pentru prima bicicletă electrică Tenways

Stil și eleganță pentru prima bicicletă electrică Tenways

In era mobilității electrice, bicicleta a jucat un rol surprinzător de redus. În schimb, bicicleta electrică a devenit rezerva celor care își pot permite una.

Tenways, un nou jucător în lumea bicicletelor electrice, a lansat modelul CGO 600. Aceasta este în mod clar o bicicletă de oraș cu anvelopele sale subțiri și cadrul clasic. Este alimentată de o baterie de 250W, care este discret ascunsă în tub, până la punctul în care este aproape imposibil de spus că este o bicicletă electrică. Autonomia este de aproximativ 128 de kilometri per încărcare, totul într-un pachet care cântărește aproximativ 15 kilograme.

Aceasta este disponibilă pe Indiegogo pentru 1400 de dolari.

Specificațiile

Există două tipuri de cadru, unul de 50cm și altul de 54cm. Dincolo de asta, motorul folosește un senzor de cuplu pentru o accelerare rapidă și lină, cu trei niveluri de asistență. Acesta este magnetic, ceea ce înseamnă că poți pedala cu propria putere, fără rezistență  din partea motorului. Frânele sunt hidraulice pentru o întreținere mai ușoară, iar cureaua de transmisie este din carbon. CGO 600 poate fi încărcat complet în aproximativ 2,5 ore și există un mic ecran LCD care acționează ca un computer de bord la bord și buton de alimentare.

Calculatorul de la bord este util, dar simplu. Ecranul îți arată cele mai importante informații. Apoi, există sub-meniuri care sunt accesibile cu o singură atingere pentru informații mai detaliate, cum ar fi viteza medie și autonomia.  Cu doar 15 kg, CGO 600 este cu siguranță una dintre cele mai ușoare biciclete electrice.

Tenways a inclus o lumină frontală integrată, suficient de strălucitoare pentru acele secțiuni mai întunecate ale deplasării pe timp de noapte în oraș. Există, de asemenea, o lumină de spate inclusă, dar este un accesoriu care are o baterie proprie, care trebuie verificat periodic ca să nu rămâi fără lumini pe spate.

Bicicletă electrică a evoluat foarte mult în ultimii ani, dar are încă nevoie de puțină împingere pentru a o transforma într-o opțiune viabilă de navetă. Prețul de 1.400 de dolari va crește probabil odată cu încheierea campaniei Indiegogo, dar se așteaptă ca modelul să rămână competitiv.

Citește și: