Cât costă bicicletele electrice de la Harley Davidson, poate cele mai avansate de pe piață

Cât costă bicicletele electrice de la Harley Davidson, poate cele mai avansate de pe piață

După câțiva ani de cercetare și dezvoltare investiți în acest proiect, poți în sfârșit să comanzi bicicletele electrice de la Harley Davidson. Comercializate în spatele brandului Serial 1, acestea sunt în număr de 4.

Începând cu luna martie 2021, Harley Davidson va începe să vândă biciclete electrice. Prețul acestora începe de la 3400 de dolari și sunt disponibile pentru precomandă în patru variante pe care le vezi ilustrate în imaginea de mai sus. În ordine, de la stânga la dreapta, discutăm de RUSH/CTY Speed, RUSH/CTY Step-Thru, RUSH/CTY, MOSH/CTY.

Primele detalii despre noile biciclete au apărut în luna octombrie a acestui an și, din câte se pare, livrarea lor nu va fi afectată de pandemie, chiar dacă vor fi livrate primele unități în primăvară. Va fi interesant de văzut cât de mari vor fi diferențele de preț pentru piața din România și cât de mult vom aștepta să ajungă la reprezentanța Harley Davidson.

Cea mai ieftină dintre toate este MOSH/CITY, dar la 3400 de dolari este departe de a fi foarte accesibilă. Poate fi cumpărată în mai multe dimensiuni ale cadrului, cu o baterie detașabilă de 529Wh. Viteza maximă pe baterie este de 32Kmph sau 20 mph. Bateria se încarcă în 4,8 ore, iar autonomia este undeva între 50 și 170 de kilometri parcurși, în funcție de terenul pe care circuli și modul de navigare pe care îl alegi. În cazul unei pante agresive, scade semnificativ.

Harley Davidson Serial 1 RUSH/CTY costă 4400 de dolari, preț de pornire. RUSH/CTY Step-Thru este similară cu MOSH/CTY ca baterie și viteză maximă, dar integrează și un ecran de 1,5 inci de tip LED ca să vezi detalii în timp real despre cursă și bicicletă. Acest ecran este prezent la toate modelele în afară de MOSH/CTY.

Cea mai performantă bicicletă electrică din noua serie este RUSH/CTY Speed, cu o viteză maximă de 45 kilometri pe oră. Bateria este de asemenea mai mare, 706Wh și un timp de încărcare de 6,5 ore. Prețul pentru Speed este de 5000 de dolari.