Sezonul al treilea din The Orville a fost confirmat oficial. Când îl vom putea vedea și unde

Sezonul al treilea din The Orville a fost confirmat oficial. Când îl vom putea vedea și unde

Așteptarea fanilor va lua sfârșit în primăvara anului viitor. „The Orville: New Horizons” va putea fi văzut pe Hulu, în premieră.

Al treilea sezon din „The Orville” a primit ok-ul, astfel că, în primele luni ale lui 2022, iubitorii acestui serial vor putea să urmărească continuarea aventurilor echipajului condus de Căpitanul Ed Mercer. Noua serie va avea 10 episoade și promite să se ridice la nivelul primelor două.

The Orville se întoarce după mai bine de doi ani de pauză

Imediat după lansarea celei de-a doua serii, fanii s-au tot întrebat când va apărea cea de-a treia. Cu toate că Seth MacFarlane, producătorul și deținătorul rolului principal din serial, nu a vorbit nicio secundă despre anularea serialului, iubitorii de SF „ironic” s-au temut că, în realitate, show-ul lor preferat ar putea să-și dea obștescul sfârșit.

Cine va reveni în „The Orville” (sezonul 3):

  • Adrianne Palicki (în rolul comandantului Kelly Grayson)
  • Jessica Szohr (în rolul locotenentului Talla Keyali)
  • Penny Johnson Jerald (în rolul doctorului Claire Finn)
  • Scott Grimes (în rolul locotenentului Gordon Malloy)
  • Peter Macon (în rolul locotenentului comandant Bortus)
  • J Lee (în rolul locotenentului comandant John LaMarr)
  • Mark Jackson (în rolul lui Isaac)
  • Chad L Coleman (în rolul lui Klyden)
  • Seth MacFarlane (în rolul Căpitalului Ed Mercer).

„The Orville” este, conform site-urilor de nișă, producția cinematografică din zilele noastre ce se apropie cel mai tare de vechiul spirit Star Trek, în ciuda tonului „ironic” pe care l-a adoptat în primul sezon. Al doilea sezon „The Orville” a reușit să mai înmoaie puțin această tendință a lui MacFarlane și să se îndepărteze de lumea „Family Guy”, cu care artistul este atât de obișnuit.

Se spune că, la un moment dat, pasionat fiind de universul creat de Gene Roddenberry, Seth MacFarlane ar fi încercat să obțină acordul de a face propriul serial bazat pe lumea Star Trek. Însă cum nu l-a primit, a luat decizia de a crea „The Orville”, urmând rețete vechi, de pe vremea Nosferatului din 1921.

Serialul va fi difuzat, în premieră, pe Hulu și va fi lansat în data de 10 martie 2022.

Citește și: