Netflix în august: cele mai bune filme și seriale care ajung pe streaming, surprizele verii

Netflix în august: cele mai bune filme și seriale care ajung pe streaming, surprizele verii

Vara asta vine cu weekend-uri caniculare fără număr, cu SPF în cantități generoase, dar și cu noi producții originale Netflix de urmărit în bătaia ventilatorului. Astfel, dacă vrei să te răcorești cu o seară de filme & seriale fresh alături de cei dragi, îți recomandăm să începi cu lista care urmează.

Mai rămâne doar să apeși butonul de play și să te bucuri de cele mai bune filme și seriale care ajung pe Netflix în luna august.

Cele mai bune filme pe Netflix, în august

Vivo (2021) – apare pe 6 august

Netflix și Sony Pictures Animation, studioul care a făcut „Omul-Păianjen: În lumea păianjenului” și apreciatul film de anul acesta „Familia Mitchell” împotriva roboților, prezintă Vivo, o aventură muzicală animată ilustrată muzical cu cântece absolut noi, semnate de Lin-Manuel Miranda, câștigător al premiilor Tony, Grammy și Pulitzer și creator al musicalurilor Hamilton și In the Heights.

Sweet Girl – apare pe 20 august

Familist devotat, Ray Cooper (Jason Momoa) jură să aducă în fața justiției compania farmaceutică responsabilă de retragerea de pe piață a unui medicament care ar fi putut salva vieți, chiar înainte ca iubita lui soție (Adria Arjona) să moară de cancer. Însă, atunci când încercarea lui de a afla adevărul conduce la o întâlnire nimicitoare, care îi pune în pericol pe Ray și pe Rachel (Isabela Merced), fiica lui, acțiunile bărbatului se transformă într-o misiune de răzbunare, menită să apere tot ce i-a mai rămas din familie.

The Witcher: Nightmare of the Wolf – apare pe 23 august

Universul The Witcher se extinde cu acest anime despre trecutul vânătorilor de monștri: înaintea lui Geralt, a fost mentorul lui, Vesemir, un tânăr vânător neînfricat, care s-a dezis de o viață în sărăcie și a început să vâneze monștri pentru bani. Dar când un nou monstru ciudat începe să terorizeze un regat dezbinat politic, Vesemir se trezește în vâltoarea unei aventuri terifiante, care îl forțează să înfrunte demonii propriului trecut.

Seriale pe Netflix, în luna august

Control Z, sezonul 2 – apare pe 4 august

Cineva care vrea să-l răzbune pe Luis vizează elevi și profesori din cadrul liceului, iar Sofía se grăbește să dezlege un nou mister.

Car Masters: Rust to Riches, sezonul 3 – apare pe 4 august

Pe măsură ce Gotham Garage cunoaște faima, Mark își extinde strategia dincolo de conceptul „restaurăm și schimbăm”, încercând să atragă clienți cu bani și idei mărețe.

Cooking with Paris – apare pe 4 august

Paris Hilton crede că oricine știe să gătească își folosește stilul personal ca ingredient. În această emisiune culinară unică, domnesc distracția și strălucirea.

Hit & Run – apare pe 6 august

Un bărbat care caută adevărul din spatele morții soției sale este prins într-o periculoasă rețea de secrete și intrigi care se întinde din New York până la Tel Aviv.

Love (FT. Marriage and Divorce), sezonul 2 – apare pe 8 august

Tensiunea crește atunci când femeile află despre aventurile soților și deschid discuția despre neîncrederea care le distruge căsniciile cândva fericite.

Brand New Cherry Flavor – apare pe 13 august

În anii ’90, o producătoare pornește spre Hollywood pentru a-și face debutul cinematografic, dar e prinsă într-un vârtej de sex, magie, răzbunare și… pui de pisică.

Gone for Good – apare pe 13 august

La zece ani de la pierderea celor doi oameni pe care i-a iubit cel mai mult, un bărbat este implicat într-un nou mister halucinant atunci când iubita sa dispare brusc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: