Serialul care tocmai a bătut Queen’s Gambit: Netflix îți prezintă hoțul modern cu 1.000 de fețe

Serialul care tocmai a bătut Queen's Gambit: Netflix îți prezintă hoțul modern cu 1.000 de fețe

La doar câteva săptămâni după ce a fost disponibil pe Netflix, serialul Lupin este acum proiectat să fie transmis în flux în 70 de milioane de gospodării în primele sale 28 de zile.

Cu aceasta, serialul francez devine cel mai popular serial original Netflix, depășind seriile de succes în limba engleză The Queen’s Gambit (62 milioane) și Bridgerton (63 milioane).

Serialul creat de George Kay și François Uzan și cu rolul principal al lui Omar Sy, a devenit acum primul serial francez care intră în top 10 din lista Netflix din SUA. Numărul unu în Franța, Lupin se află pe primul loc și în Brazilia, Vietnam, Argentina, Germania, Italia, Spania, Polonia, Olanda, Filipine, Suedia și multe alte țări.

Serialul Lupin doboară recordurile Netflix

“70 de milioane, ce nebunie! Sunt atât de mândru că ‘Lupin’ este primul serial francez produs de Netflix care are un atât de mare succes internaţional! Fără voi, acest lucru nu ar fi fost posibil. Mulţumesc tuturor!”, a scris, entuziasmat, actorul Omar Sy într-un mesaj publicat pe contul lui de Twitter.

Lupin este un serial Netflix filmat la Paris, care relatează aventurile lui Assane Diop, un om inspirat de aventurile hoțului gentilom Arsène Lupin, un personaj creat de Maurice LeBlanc. Viața adolescentului Assane Diop a fost dată peste cap de moartea tatălui său, acuzat de o crimă pe care nu a comis-o. După 25 de ani, Assane se inspiră din „Arsène Lupin, hoțul-gentilom” pentru a-și răzbuna tatăl.

Odată cu popularitatea serialului Lupin de pe Netflix, romanele originale Leblanc au cunoscut acum o creștere a popularității în întreaga lume.

Personajul a apărut într-o serie de cărți polițiste ale lui Maurice Leblanc, precum și în mai multe cărți necanonice și în numeroase filme, piese de teatru și benzi desenate. Există 20 de volume din seria Arsène Lupin scrise de Leblanc însuși, plus cinci continuări autorizate scrise de către echipa de scriitori de romane polițiste care semna Boileau-Narcejac.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: