20 dec. 2021 | 14:55

Schimbări în appstore-ul Amazon: ce vor putea face utilizatorii de Android 12

ACTUALITATE
Schimbări în appstore-ul Amazon: ce vor putea face utilizatorii de Android 12

Platforma Amazon Appstore a întâmpinat probleme grave de funcționalitate, în ultimele luni, în ceea ce îi privește pe utilizatorii versiunii cu numărul 12 Android. În mod evident, acest „bug” a stârnit furia utilizatorilor. Reacția acestora nu a întârziat să apară.

Vestea bună este că Amazon a ascultat și, mai mult decât atât, a făcut demersuri pentru a remedia marea problemă. Mai exact, înainte de remediere, utilizatorii de Android 12 nu reușeau, sub nicio formă, să utilizeze aplicațiile descărcate de pe platforma Appstore a companiei.

Amazon a anunțat că problema este rezolvată. Ce trebuie să faci

„Am reușit să remediem problema întâmpinată de utilizatori, cea care făcea ca utilizarea aplicațiilor descărcate de pe appstore-ul Amazon să devină imposibilă pe dispozitivele care utilizează versiunea cu numărul 12 Android”, a declarat unul dintre purtătorii de cuvânt ai companiei, pentru publicația de nișă, Engadged. „În cele ce urmează, îi vom contacta pe toți clienții noștri și le vom explica care sunt pașii necesari pentru a face update-uri, astfel încât să beneficieze de funcționalitatea aplicațiilor din Amazon Appstore. Ne cerem scuze pentru orice neplăcere creată”, a mai spus acesta, pentru sursa menționată anterior.

O serie de rapoarte negative despre aplicațiile din Appstore care nu funcționează pe Android 12 au început să apară în mediul online la sfârșitul lunii octombrie. Cei cu dispun de dispozitive ca Google Pixel 6 sau Samsung Galaxy S21 au descoperit că nu pot rula niciunul dintre software-urile pe care le descărcaseră anterior din Appstore. Ar fi existat, de asemenea, și alte rapoarte care nu ar fi fost publicate oficial.

Deși problema nu a afectat un număr chiar atât de mare de utilizatori, faptul că remedierea a apărut târziu, după o lună de la primele sesizări, a creat un val imens de nemulțumiri. Așadar, nu numai că Amazon nu a recunoscut oficial, în timp util, că are o problemă, însă a omis și să menționeze ce anume a creat situația. 

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele