Schimbare fără precedent la WhatsApp: așa ceva, direct pe telefonul tău

Schimbare fără precedent la WhatsApp: așa ceva, direct pe telefonul tău

WhatsApp lucrează la o serie de noutăți care chiar să-ți fie utile. Conform noilor informații, platforma va rezolva, în sfârșit, problema de-a muta chaturile între Android și iPhone.

WABetaInfo a descoperit, într-o versiune nouă de WhatsApp, că urmează lansarea unei actualizări prin care chaturile de pe iPhone și Android să nu mai fie dependente de platforma respectivă. În versiunea 2.21.9.7 pentru Android apare o setare prin care ai putea importa un istoric de chat.

Ce nu e cert acum, dar va fi la momentul lansării actualizării, e cum se va face acest transfer. În momentul în care faci backup pe Android aplicația folosește Google Drive. Soluția pe care, eventual, o va folosi WhatsApp va fi similară celei prin care descarci informațiile pe care Facebook le are despre tine.

WhatsApp, mai puțin dependentă de un singur dispozitiv

Detaliile despre această opțiune vin în contextul în care WhatsApp caută soluții pentru ca aplicația de mesagerie să fie folosită și pe mai multe dispozitive în același timp. Acum, acest lucru e posibil doar pe versiunea desktop și pe telefon, nu pe două telefoane, spre exemplu.

whatsapp chat history backup import

În contextul folosirii pe mai multe dispozitive și istoricul de chat merită menționat că alte aplicații de mesagerie precum Telegram permit deja asta. Așadar, nu e imposibil. Doar că WhatsApp caută acum cea mai bună variantă pentru a-și pune în practică planul. Vorbim, totuși, de circa două miliarde de utilizatori la nivel global.

Un prim pas în acest sens ar fi ruperea aplicației web de telefon. Încă din 2019, surse din lumea thenologică au dezvăluit că gigantul tehnologic testează o versiune beta pentru WhatsApp Web.

Un detaliu interesant, conform informațiilor de până acum, e că ar avea o conexiune și cu Facebook Portal. Acesta e un dispozitiv din zona smart home pe care compania tot încearcă să-l scoată în față. Până acum s-a dovedit util la videoconferințe prin Messenger, dar WhatsApp ar putea fi cu adevărat serviciul care îl scoate în față.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: