WhatsApp rezolvă, în sfârșit, cea mai mare problemă: ce o să poți face în aplicație

WhatsApp rezolvă, în sfârșit, cea mai mare problemă: ce o să poți face în aplicație
Sursa foto: Allie / Unsplash

WhatsApp a reușit să ajungă cea mai populară aplicație de mesagerie, cu o medie de circa două miliarde de utilizatori. Și acum tot recuperează cu opțiuni. După dark mode și criptare, dar și video call cu mai multe persoane, mai pregătește o opțiune foarte utilă.

În ciuda numărului imens de utilizatori pe WhatsApp, serviciului îi lipsește o opțiune foarte utilă: să poți folosi contul pe mai multe dispozitive. După cum se arată pe site-ul oficial – „contul poate fi verificat doar cu un număr de telefon pe un singur dispozitiv” -, compania n-a investit în dezvoltarea unei astfel de opțiuni până acum.

Ce poți face e să folosești un telefon Samsung, care îți permite să rulezi două instanțe de WhatsApp sau Messenger. Vestea bună e că, în sfârșit, vei avea posibilitatea de-a folosi același cont pe mai multe dispozitive. E suficient să te conectezi la rețeaua Wi-Fi și, în meniul WhatsApp, vei avea opțiunea.

WhatsApp pe mai multe dispozitive

WhatsApp dispozitive multiple optiune

Opțiunea încă nu-i lansată, e în faza de testare, și ar funcționa și pe date mobile, dar mai lent decât pe Wi-Fi. În esență, ce face WhatsApp acum e să extindă capabilitățile opțiuni de-a folosi mesagerie pe web. Doar că ar trebui să fie independent de un browser și independent de un PC.

whatsapp noutati optiune

Un detaliu interesant, conform informațiilor de până acum, e că WhatsApp ar avea o conexiune și cu Facebook Portal. Acesta e un dispozitiv din zona smart home pe care compania tot încearcă să-l scoată în față. Până acum s-a dovedit util la videoconferințe prin Messenger, dar WhatsApp ar putea fi cu adevărat serviciul care îl scoate în față.

Altfel, dacă nu mai ai răbdare, există o cale de-a folosi două instanțe de WhatsApp sau Messenger și fără un telefon Samsung.

Primul pas este să instalezi aplicația gratuită Dual Space – Multiple Accounts & App Cloner. Opțional, poți investi într-o achiziție in-app pentru a scăpa de reclame, dar programul funcționează impecabil și fără. Ai toate detaliile în acest ghid.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Livemint
Etichete: