Scaunul care e, în același timp, cel mai bun birou și cel mai futurist spațiu de relaxare

Scaunul care e, în același timp, cel mai bun birou și cel mai futurist spațiu de relaxare

Compania Razer a prezentat la ediția virtuală a CES 2021 un nou concept de scaun de gaming de ultimă generație. Project Brooklyn e ceva cu adevărat impresionant pentru un pasionat de jocuri pe PC, care va avea o experiență de gaming captivantă.

Project Brooklyn, un scaun de gaming de ultimă generație

Un ecran OLED transparent, vertical, cu un camp visual de 180 de grade. Suportul extensibil care se desfășoară din cotierele sale modulare 4D poate fi setat la ce înălțime vrei și poți să-ți pui pe el tastatura și mouse-ul.

De asemenea, dispune de vibrație haptică prin intermediul modulelor Razer HyperSense de pe scaunul din fibră de carbon și piele. Un display care oferă imagini panoramice uimitoare. Și iluminarea Chroma RGB, desigur. Acesta este Project Brooklyn, viziunea lui Razer despre cum arată experiența sa de jocuri pe PC, conform site-ului oficial.

Ce este cu adevărat futurist e că dispozitivul poate scoate sau retrage panoul OLED în cadrul scaunului printr-o simplă apăsare de buton.

Compania nu prevede sunetul ca parte a scaunului, așa cum am văzut câteva idei similar. Ar fi utilă o cască extensibilă pe scaun. Folosește, de asemenea, aceleași cabluri ca și monitorul Raptor.

Cu scaunul Project Brooklyn duci experiența de gaming la un cu totul alt nivel, redefinind imersiunea în jocuri.

Trei echipamente Razer care îți vor face divertismentul și munca mai eficiente

Când vine vorba de munca de la distanță, sunt câteva gadgeturi care te pot ajuta enorm. Presupunând că echipamentul de bază, fie că e PC, fie că e laptop, sunt bune și încă te ajută. Mai ai nevoie, cel puțin în acest context, de-o tastatură bună, o cameră web, neapărat un microfon și căști.

Așadar, am făcut o selecție de câteva produse de la Razer care te-ar putea încânta și care ți-ar face munca de acasă mai ușoară. Mai mult, îți vor colora și biroul. Mai precis, în roz. Vezi aici care sunt dispozitivele și dacă te tentează vreunul dintre ele.

Citește și: