Richard Branson în spațiu: The Simpsons au prezis-o și pe asta

Richard Branson în spațiu: The Simpsons au prezis-o și pe asta

De fiecare dată când are loc un eveniment relevant în lume, fanii The Simpsons caută indicii că familia galbenă ar fi anticipat-o. De data aceasta, protagonistul unei presupuse presimțiri este călătoria lui Richard Branson în spațiu.

Contul Twitter al Virgin Atlantic, deținut de magnatul britanic, a postat presupuse dovezi că odiseea spațială fusese deja profețită în desene animate. Pe 11 iulie, nava VMS Eve a lui Richard Branson a decolat din Spaceport America, aflat în deșertul din New Mexico.

La atingerea unei altitudini de 15 kilometri, aeronava VSS Unity s-a desprins de nava spațială și a urcat la o înălțime de 89 km, depășind punctul în care guvernul Statelor Unite localizează granița dintre Pământ și spațiu, la 80 km.

După ce a petrecut câteva minute pe orbită, VSS Unity a aterizat cu succes în New Mexico la ora locală 9:38, iar omul de afaceri în vârstă de 71 de ani a fost întâmpinat de cei trei copii ai săi și de alte 200 de persoane.

Miliardarul și cei cinci membri ai echipajului călătoreau pe avionul VSS Unity, devenind astfel primul zbor cu pasageri pentru compania sa de turism spațial Virgin Galactic. Desigur, aceasta a fost o piatră de hotar istorică și o sursă de uimire pentru lume. Cu excepția creatorilor și fanilor The Simpsons.

Călătoria în spațiu a lui Richard Branson a fost prezisă de serialul The Simpsons

Compania Virgin Atlantic, care face parte din Virgin Group și este deținută și de Richard Branson, a publicat pe rețelele sale sociale care ar fi dovada că familia galbenă a prezis călătoria spațială a magnatului.

Compania aeriană a împărtășit o ilustrație preluată dintr-un episod din The Simpsons care arată un personaj foarte asemănător lui Branson plutind în interiorul a ceea ce arată ca o navă spațială.

Imaginea, care este deja virală pe internet, corespunde episodului „Arderea și albinele” din sezonul 20, unde apare un astronaut care se bucură de gravitație zero într-o navetă spațială. Desigur, internauții nu s-au putut abține să nu observe remarcabila asemănare dintre desenele animate și Richard Branson în carne și oase.

Primul care a observat coincidența a fost utilizatorul Twitter Aditya Kondawar, care a împărtășit ilustrația The Simpsons alături de o fotografie a lui Richard Branson în timpul călătoriei pentru comparație.

Citește și: