Rabla Electrocasnice 2021 – cum profiți de normele programului guvernamental, cine te ajută

Rabla Electrocasnice 2021 - cum profiți de normele programului guvernamental, cine te ajută

În teorie, românii au la dispoziție programul Rabla Electrocasnice 2021 pentru a-și moderniza aparatura din casă. În practică, trebuie să fii destul de acomodat cu internetul și să te descurci în a-ți crea conturi online pentru a profita de acest mecanism. Din fericire, există o alternativă.

În cazul în care vrei să profiți de programul Rabla Electrocasnice 2021, cei de la Altex și Mediagalaxy au anunțat un program prin care să ajute populația, prin intermediul consilierilor din magazine. Aceștia s-au documentat pentru a te putea ajuta să urmezi toate procedurile necesare cu scopul de a te înscrie pe platforma AFM și de a obține tichetele de reducere.

Programul Rabla Electrocasnice 2021, un pic mai accesibil

În contextul în care există magazine Altex sau Mediagalaxy în majoritatea orașelor din România, inițiativa comerciantului este una lăudabilă. ”Încurajăm toţi clienţii să profite atât de programele naţionale, cât şi de ofertele retailerilor, pentru a-şi reînnoi tehnologia. Produsele noi oferă beneficii suplimentare, confort sporit şi, în cele mai multe cazuri, un consum scăzut de energie. Asta înseamnă costuri mai mici la facturi şi este un aspect extrem de important în actualul context”, a afirmat Edvin Abdulachim, director comercial Altex România.

Efortul celor de la Altex vine după un an în care a fost evident că nu toți cei care vor să profite de programul Rabla Electrocasnice au avut cunoștințele necesare. „Tocmai de aceea am decis să le dăm o mână de ajutor celor care ne solicită. Este suficient să vină cu telefonul mobil sau tableta proprie în magazinele Altex şi Media Galaxy, iar consultanţii noştri le vor arăta paşii care trebuie urmaţi pentru a-şi face cont în platforma AFM”, a arătat Abdulachim.

Ca referință, programul naţional Rabla Electrocasnice este derulat de Ministerul Mediului, prin intermediul Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM). Procedura de înscriere pentru obţinerea voucherului rabla este disponibilă online, iar voucherul este transmis solicitantului, pe e-mail, în format PDF.
Citește și: