R2-D2 într-un Tamagotchi: jucăria perfectă pentru fanii Star Wars

R2-D2 într-un Tamagotchi: jucăria perfectă pentru fanii Star Wars

R2-D2 ar putea fi cel mai iubit personaj din întregul univers Star Wars. Totuși, unii fani și-ar putea schimba prespectiva despre adorabilul droid în cazul în care devine prea enervant în ultima sa formă: un Tamagotchi.

Disney și Bandai s-au unit pentru a-l aduce pe Artoo în buzunarele fanilor pe care nu îi deranjează antrenamentul, curățarea și îngrijirea unei versiuni digitale, nevoiașe, a droidului oriunde s-ar afla. Tamagotchiul R2-D2 în formă de ou va fi disponibil în două scheme de culori.

Există un model în mare parte alb care arată ca un droid, și un model albastru transparent. Așa cum te-ai putea aștepta de la un Tamagotchi, vei interacționa cu jucăria folosind trei butoane fizice.

Există 19 abilități pe care Artoo le poate învăța. Va trebui să-l ții încărcat și curat. Spre deosebire de alte Tamagotchis, nu va trebui să elimini nevoile fiziologice ale lui R2-D2, având în vedere că acesta este un droid. Un purtător de cuvânt al Lucasfilm a transmis pentru Engadget că, dacă R2-D2 stă prea mult, va acumula praf. Poți astfel curăța acest lucru cu o simplă apăsare de buton.

R2-D2 sub formă de Tamagotchi

Există nouă mini-jocuri pe care le poți juca cu el, inclusiv stingerea incendiilor și de bază Star Wars Dejarik. Dacă nu păstrezi droidul fericit, s-ar putea să ajungă unii Jawas să-l ia. Totuși, era Tamagotchi a apus demult, având în vedere că alta era perioada sa de glorie.

Animalul de companie digital era peste tot la sfârșitul anilor ’90 și la începutul anilor 2000 până când a scăpat din zeitgeistul cultural. Au existat și alte crossover-uri Tamagotchi. Un model bazat pe Neon Genesis Evangelion a lovit SUA la începutul acestui an.

O colaborare Star Wars ar putea ajuta la reînvierea mărcii, dar cu siguranță un model bazat pe Grogu alias Baby Yoda de la The Mandalorian ar fi fost mai potrivit. Pre-comenzile sunt deschise pentru R2-D2 Tamagotchi la miezul nopții, în data de 3 august. Jucăria va ajunge pe 11 noiembrie.

Citește și: