05 sept. 2021 | 12:25

Puma pregătește o colecție specială pentru fanii Nintendo: cum afli despre ce este vorba

ACTUALITATE
Puma pregătește o colecție specială pentru fanii Nintendo: cum afli despre ce este vorba

Noua colecție anunțată de Puma sigur va face vâlvă între fanii jocului Animal Crossing: New Horrizons.

Îmbrăcămintea în stilul „Geeky” s-a dezvoltat într-o adevărată industrie de-a lungul anilor. Mărci precum „Uniqlo” și „Cotton On” lansează frecvent produse noi bazate pe francize de filme, anime-uri și jocuri video.

Viitoarea colaborare dintre Puma și Animal Crossing: New Horizons este cu siguranță ceva pe care niciun fan al simulatorului de viață produs de Nintendo nu ar trebui să rateze. De altfel, combinația preia elemente din îndrăgitul joc Nintendo Switch, în timp ce, încălțămintea clasică Puma este reinventată în culori naturale și elemente grafice care aparțin jocului.

Cum arată colecția

Legendarul „Puma Suede” are o parte superioară din piele de căprioară bej, o bandă triplă cu grafică imprimată pe stratul superior și o talpă albă. În ceea ce privește limba adidasului, în interior se află logourile în relief, iar la exterior este stilizată grafic o frunză.

Modelul „Wild Rider Puma” are partea superioară concepută din nailon bej și împodobită cu un imprimeu Animal Crossing cu suprapuneri de piele de căprioară verde, albastră și crem. Pe călcâie este brodată o frunză, în timp ce eticheta este din dantelă cu logo-ul Puma amplasat pe ea.

Al treilea produs din această colecție este Future Rider, care este construit din pânză de nailon și acoperit cu piele de căprioară. Acesta are un element grafic preluat direct din logo-ul Animal Crossing.

Ca un bonus, încălțămintea vine cu o geantă din pânză de dantelă, inspirată din joc și șireturi suplimentare.

 

Pe lângă încălțăminte vor mai fi lansate, ca parte a colecției, tricouri cu mânecă scurtă și lungă, hanorace, pantaloni scurți și pantaloni de trening, toate în culorile jocului. Îmbrăcămintea Puma x Animal Crossing: New Horizons vrea și reușește să pună în evidență cele mai cunoscute elemente de design ale francizei.

Noua colecție Puma x Animal Crossing: New Horizons Collection va putea fi comercializată începând cu 18 septembrie 2021.