Prințul Charles vorbește în premieră despre detaliul din viața intimă, care e slăbiciunea lui principală

Prințul Charles vorbește în premieră despre detaliul din viața intimă, care e slăbiciunea lui principală

Prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, a făcut de curând o confesiune neobișnuită.

Știm cu toții faptul că membrii familiilor regale sunt persoane discrete, ce rareori oferă detalii din viața lor privată.

La fel este și Prințul Charles, care întotdeauna a fost o prezență distinsă și foarte puțin comunicativă cu privire la detalii legate de viața privată.

Totuși, de curând, moștenitorul tronului britanic a făcut o excepție, vorbind despre un amănunt pe care îl consideră slăbiciunea sa, în viața de zi cu zi.

Prințul este un împătimit al muzicii, ceea ce nu reprezintă un secret pentru cei mai mulți apropiați ai Casei Regale Britanice, însă puți oameni știu faptul că există o melodie căreia Charles nu îi poate rezista.

Când asculta această piesă în tinerețe, Prințul Charles nu se putea abține de la dans

Pur și simplu, povestește fața regală, atunci când asculta această piesă în tinerețe, nu se poate abține de la dans.

Este vorba despre piesa „Givin’Up, Givin’In”, a grupului american feminin de soul The Three Degrees.

Fața regală a povestit toate acestea la un program radiofonic al Asociaţiei de Radiodifuziune a Spitalului (HBA) cu prilejul marcării duminică, 4 iulie, a 73 de ani de la înfiinţarea Serviciului Naţional de Sănătate (National Health Service-NHS).

Printre preferințele muzicale ale moștenitorului tronului britanic se află și „Don’t rain on my parade”, al cântăreţei americane Barbra Streisand.

De asemenea, Prințul Charles se dă în vânt și după „La Vie En Rose”, de Edith Piaf; „Upside Down”, al divei din Detroit, Diana Ross; „The Voice”, al cântăreţei irlandeze Eimear Quinn; „The Click Song”, al artistei sud-africane Miriam Makeba; sau „You’re a Lady”, al cantautorului britanic Peter Skellern.

Totuși, povestește fața regală, „Givin’Up, Givin’ este printre preferatele mele iar în urmă cu ceva timp îmi provoca un imbold irezistibil de a mă ridica în picioare şi de a dansa”, a spus Charles.