Primul serial de la prințul Harry și Meghan Markle, pe Netflix: despre ce este vorba în Heart of Invictus

Primul serial de la prințul Harry și Meghan Markle, pe Netflix: despre ce este vorba în Heart of Invictus

Prințul Harry și Meghan Markle încep să monetizeze înțelegerea pe care au făcut-o cu Netflix în urmă cu aproximativ un an. În acest context, vor lansa un serial.

Încă din ianuarie 2020, au început să circule pe internet informații despre un posibil contract între Netflix, prințul Harry și soția sa Meghan Markle. Cel mai probabil, nu vom afla niciodată suma de bani din spatele respectivei înțelegeri, dar mai important decât atât este dacă vom vedea conținut de calitate ieșit din compania de producție a celor doi.

Din fericire, nu vom mai avea foarte mult de așteptat până vom obține răspunsul la această întrebare. Netflix a anunţat primul său serial cu prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa Meghan, conform datelor publicate de dpa.

Cel mai popular serviciu de streaming contra cost de pe mapamond va lansa un serial intitulat Heart of Invictus. Acesta va fi de tip documentar și va spune povestea unui grup de foști militare care s-au înscris în competiție Invictus Games desfășurată anual la Haga. Ca referință, jocurile Invictus, care se desfăşoară în Olanda, urmau să aibă loc în 2020, însă au fost amânate pentru 2022 ca urmare a pandemiei de COVID-19.

Evenimentul a fost înființat în 2014 de către prințul Harry și reprezintă o modalitate de a ajuta mental și financiar militarii răniți pe front. Le facilitează reabilitarea și le oferă speranța pentru o viață sportivă într-un univers post-conflict.

Seria este produsă în parteneriat cu Archewell Productions, o companie de producţie înfiinţată de ducele şi ducesa de Sussex după ce au renunţat la calitatea de membri cu roluri active în rândul casei regale britanice la începutul anului trecut.

Dincolo de numele celor doi, asociate proiectului mai sunt câteva persoane importante. Seria va fi regizată de Orlando von Einsiedel şi produsă de Joanna Natasegara, care au câştigat un Oscar pentru documentarul lor „The White Helmets” (Căştile albe). Acela a fost un scurt metraj documentar lansat în 2016, disponibil, de asemenea, pe Netflix.

„Această serie le va oferi comunităţilor din întreaga lume o perspectivă către poveştile emoţionante şi înălţătoare ale acestor concurenţi pe drumul lor către Olanda anul viitor”, a declarat prinţul Harry într-un comunicat.