03 sept. 2020 | 10:00

Prințul Harry și Meghan Markle, producători la Netflix: proiectele pentru următorii ani

ACTUALITATE
Prințul Harry și Meghan Markle, producători la Netflix: proiectele pentru următorii ani

Încă din luna ianuarie a acestui an, au apărut online zvonuri despre un posibil contract între Netflix, prințul Harry și Meghan Markle, cam din momentul în care cei doi s-au retras din familia regală a Marii Britanii.

În cazul în care ți-ai făcut vreodată griji în legătură cu banii din care vor fi nevoiți să trăiască prințul Harry și Meghan Markle, după ce au decis să rupă relațiile cu Casa Regală din Regatul Unit, acum poți sta liniștit. Tocmai s-a confirmat semnarea unui contract între cei doi și cel mai mare serviciu de streaming de pe mapamond, Netflix.

Conform prevederilor contractului, cei doi vor produce mai multe show-uri pe parcursul următorilor ani. Documentul a fost semnat la aproximativ opt luni după ce prințul Harry și Meghan Markle au decis să renunțe la atribuțiile regale în schimbul unei vieți ”obișnuite”, orice ar însemna asta pentru un fost prinț într-una dintre cele mai lungi dinastii.

Harry și Meghan Markle locuiesc în apropierea Los Angelesului încă din luna martie a acestui an și tocmai și-au fondat propria companie de producție. Din această poziție, vor realiza documentare, lung metraje, seriale și show-uri pentru copii doar pentru Netflix.

”Scopul nostru va fi de a crea conținut care informează, dar oferă și speranță. Din poziția de tineri părinți, realizarea de conținut inspirațional pentru întreaga familie este important și pentru noi.”, au declarat cei doi pentru New York Times.

În contextul în care Netflix are 192 de milioane de abonați, în opinia celor doi, gigantul îi ”va ajuta să împărtășească conținut de impact care încurajează acțiuni”. Este important de reținut că acest contract nu implică faptul că Meghan Markle se va întoarce prea curând în fața camerelor de filmat din poziția de actor. Sunt șanse mari să nu o facă vreodată. În schimb, cei doi vor apărea în documentare. Ca referință, Harry a apărut deja în documentarul Rising Phoenix, ajuns pe netflix în urmă cu aproximativ o săptămână. Detaliile financiare ale înțelegerii nu au fost făcute publice.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele