Poate cele mai ciudate boxe vin după gât: de ce ți-ai lua așa ceva

Poate cele mai ciudate boxe vin după gât: de ce ți-ai lua așa ceva

Chiar atunci când credeai că Sony nu mai are modele ciudate la gadgeturi, compania te surprinde. Iată, aceste boxe le porți după gât.

Bazându-se pe dispozitive precum SRS-WS1, a anunțat recent SRS-NB10. Este un difuzor cu bandă pe gât, despre care compania spune că a fost proiectat având în vedere lucrătorii la distanță. Gadgetul va costa 150 de dolari când va fi pus în vânzare, mai târziu în acest an. NB10 promite până la 20 de ore de redare audio „optimizată doar pentru urechile voastre”, cu drivere înclinate în sus.

Atât timp cât asculți ceva la un volum relativ scăzut, Sony spune că „nu trebuie să îți faci griji cu privire la distragerea colegilor sau a familiei”.

Aceste boxe de la Sony sunt cu adevărat ciudate

Cu toate acestea, SRS-NB10 nu este doar un difuzor. De asemenea, îl poți utiliza pentru apeluri vocale și video. Datorită celor două microfoane și a tehnologiei sale integrate de procesare vocală, Sony susține că NB10 va facilita apelul unor persoane, de la un capăt în celălalt. Mai mult, designul acestor căști futuriste face posibil să poți auzi ce se întâmplă în jurul tău, chiar și când asculți muzică sau vorbești la telefon.

NB10 se poate conecta simultan la două dispozitive compatibile Bluetooth, permițându-ți să comuți între ele, după cum îți este necesar. Dacă ai curajul de a purta NB10, să spunem la sala de sport sau când joci baschet, acestea sunt, de asemenea, rezistente la apă, certificate IPX4. Și datorită încărcării USB-C, poți obține o oră suplimentară de redare, după zece minute conectate la priză.

„Noul NB10 este produsul perfect pentru lucrul la domiciliu, oferind noi funcții impresionante care pot distra pe oricine în timpul zilei de lucru”, a declarat Daisuke Kawaguchi, vicepreședinte Home Entertainment & Sound, Sony Electronics Inc. „Cu o calitate uimitoare a apelurilor și un design confortabil, clienții se pot bucura de acest lucru toată ziua, fără a se închide față de lumea din jur”.

SRS-NB10 va fi disponibil în două culori – gri cărbune și alb – când va fi pus în vânzare, în septembrie.

Etichete: