PlayStation Now, mai atractiv ca niciodată: ce jocuri a adăugat Sony la abonament

PlayStation Now, mai atractiv ca niciodată: ce jocuri a adăugat Sony la abonament

PlayStation Now își uimește abonații punându-le acestora la dispoziție și mai multe jocuri. Renumitul gigant tehnologic Sony vine cu trei titluri imporatante pentru gamerii platformei.

În acest sens, a fost anunțat faptul că Sony adaugă Nier: Automata, Ghostrunner, dar și Undertale în cadrul serviciului său, PlayStation Now. Abonații platformei vor putea juca cele trei jocuri începând cu data de 3 august. Jocul Nier: Automata va fi disponibil în cadrul serviciului până pe data de 1 noiembrie 2021, lucru care constrânge cumva jucătorii să își descarce cât mai repede titlul și să treacă la acțiune.

În timp ce toate aceste titluri pe care Sony le adaugă astăzi pe platforma sa, nu sunt atât de noi, cum de altfel nici exclusive pentru PlayStation Now, reprezintă totuși niște adăugări interesante la biblioteca serviciului de jocuri.

PlayStation Now vine cu trei titluri noi pentru abonații săi

Nier, ca și Undertale sunt două jocuri destul de bine cotate și suficient de nișate încât nu toată lumea le accesează. Gigantul tehnologic mizează astfel pe acest lucru, pentru că pune la dispoziția celor câțiva jucători care au abonament la platformă, asemenea titluri.

Piața tehnologiei continuă expansiunea în foarte multe domenii, iar acest lucru include telefonia mobilă, platformele de streaming și cele mai populare aplicații care, încearcă la rândul lor să vină cu actualizări cât mai atractive pentru a-și menține actualii utilizatori dar și pentru a convinge noi utilizatori să se înregistreze.

Desigur în această permanentă luptă intră și Sony care caută noi modalități de a contracara Xbox Game Pass. Abonații PlayStation Now pot aștepta cu nerăbdare mai multe jocuri de profil înalt care, probabil, vor fi adăugate ulterior spre cunoscuta platformă. În luna mai a acestui an, compania a afirmat că lucrează la ”consolidarea” serviciului, prin investiții și parteneriate cu studiouri externe cu ajutorul cărora, probabil că vor ajute nume noi  în listă.

Citește și: