Numai de aici nu ți-ai cumpărat energie electrică și gaze naturale: de ce nu este un parteneriat ciudat

Numai de aici nu ți-ai cumpărat energie electrică și gaze naturale: de ce nu este un parteneriat ciudat

În urma unui parteneriat cel puțin surprinzător, unul dintre cei mai importanți furnizori de gaze naturale și energie electrică din țara noastră a ales să-ți vândă pachete de utilități printr-un important lanț de magazine.

Românii care sunt în căutarea unui pachet liberalizat de gaze naturale și energie electrică îl pot contracta la Altex și Media Galaxy. În urma unui parteneriat dintre CES Vânzare și grupul Altex, din magazinele mai sus menționate, poți procura pachete de curent și gaz, cu un termostat la reducere. Mai mult decât atât, acesta din urmă poate fi achiziționat în rate.

Altex și Media Galaxy îți vând gaz și curent

Pachetele CEZ Verde (energie 100% regenerabilă), CEZ Gaz Optim și CEZ Gaz Optim Plus împreună cu termostatul inteligent CEZ Vânzare by Cosa pot fi contractate începând cu data de 23 august în cadrul magazinelor Altex și Media Galaxy, cu o reducere de până la 44% la prețul termostatului, arată CEZ într-un comunicat de presă

“Ne dorim să fim mereu aproape de clienții noștri și în alte locații decât cele tradiționale. Prezența ofertelor CEZ Vânzare în magazinele Altex și Media Galaxy vine în beneficiul potențialilor clienți care caută un parteneriat de durată cu soluții de optimizare a costurilor lunare incluse. Continuăm acțiunile și ofertele avantajoase de energie și gaze naturale care includ soluții sustenabile și promovează consumul responsabil de resurse”, a atras atenția Cornelia Szabo, CEO CEZ Vânzare și Președinte al Directoratului CEZ Vânzare.

“Produsele de energie CEZ Vânzare se vor găsi din această săptămână în toate magazinele Altex și Media Galaxy. Astfel, oferim clienților noștri o gamă variată de produse la prețuri mici, dar și servicii de calitate, așa cum i-am obișnuit. Ne dorim să fim un magazin în care clienții au acces într-un singur loc la toate serviciile menite să le îmbunătățească experiența de cumpărare și să le salveze timp în alegerile făcute”, a adăugat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

În ceea ce privește pachetele de utilități pe care le poți achiziționa de la Altex și Media Galaxy, le poți vedea detaliate mai jos:

  • CEZ Verde cu termostatul inteligent CEZ Vânzare by Cosa
    Pachetul cu termostat implică un contract de energie 100% regenerabilă pentru acasă și o reducere de aproximativ 44% la prețul termostatului. Clienții vor beneficia de o ofertă din piața concurențială cu preț fix al energiei pe 12 luni. Oferta presupune un preț de 0,307 lei/kWh (energia activă doar, fără tarife de rețea și taxe) și un abonament zilnic de 38 de bani.
  • CEZ Gaz Optim/ CEZ Gaz Optim Plus cu sau fără termostatul inteligent CEZ Vânzare by Cosa
    Pachetul oferă un produs de gaze naturale și un termostat inteligent CEZ Vânzare by Cosa pentru a eficientiza consumul de gaze. Ai până la 44 % reducere la prețul termostatului dacă alegi unul dintre pachetele CEZ Vânzare de mai sus, în magazinele Altex sau Media Galaxy. Potrivit satelor din comparatorul ANRE, aceste oferte presupun fie un preț al gazului-marfă (fără costuri de rețea și taxe) de 181 lei/MWh de gaze, fără abonament, fie un preț de 172 de lei plus un abonament zilnic de 40 de bani.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: