Noul trailer „The Expanse” este online: când va fi lansat sezonul șase pe Amazon Prime

Noul trailer „The Expanse” este online: când va fi lansat sezonul șase pe Amazon Prime

Sezonul al șaselea din „The Expanse” va fi și ultimul. Episodul ultimei serii promite un deznodământ neașteptat și, totodată, șocant.

Fanii seriei „The Expanse” vor fi, poate, dezamăgiți să afle că sezonul cu numărul șase va fi ultimul. Cu toate astea, producătorii promit ca finalul să fie unul demn, care nu va fi uitat atât de ușor de „consumatorii” de sci-fi.

Sezonul final „The Expanse” va debuta pe 10 decembrie

Ultimul sezon al dramei SF va însuma șase episoade care vor continua și, în cele din urmă, concluziona povestea primelor cinci sezoane. Primul episod va fi difuzat pe Amazon Prime, în data de 10 decembrie, urmând ca, ulterior, să apară câte-un nou episod în regim săptămânal, scrie Polygon.com.

„E dificil să introduci atât material în numai șase episoade”, a declarat Naren Shankar, la Comic Con New York. „Sentimentul pe care ți-l dă (n.r. sezonul) este acela de intensitate. Fiecare episod este din ce în ce mai intens. Nu-ți dă posibilitatea să simți că-ți poți ridica piciorul de pe accelerație. Până la final devine, fără niciun dubiu, cathartic”, a mai spus el.

Acțiunea va adapta al șaselea roman din seria „Babylon’s Ashes”,  scris de James S.A. Corey, însă și frânturi din nuvela „Strange Dogs”, care spune povestea unei fete de pe planeta Laconia, care se întâlnește cu o haită de „câini” cu puteri supranaturale.

Trailerul ne introduce în lumea acestor creaturi bizare și ne face să ne întrebăm ce legătură ar putea ele să aibă cu planurile născocite de amiralul Duarte, de departe personajul negativ central al poveștii.

Cu toate astea, pe fanii serialului ar putea să-i chinuie o altă întrebare: cum va reuși, oare, Amazon Prime să împletească cele două povești, astfel încât să devină una singură, întinsă pe numai șase episoade, de vreme ce avem parte de atâtea detalii în ambele?

Rămâne de văzut dacă finalul „The Expanse” se va ridica la nivelul așteptărilor.

Citește și: