Noi detalii despre iPhone 13: ce trebuie să știi, cu o zi înainte de lansare

Noi detalii despre iPhone 13: ce trebuie să știi, cu o zi înainte de lansare

Următoarea serie iPhone 13 promite mai mult de câteva upgrade-uri, dar unul dintre ele poate răspunde la o problemă obișnuită: dorința nesfârșită de mai mult spațiu de stocare.

Conform 9to5Mac, cunoscutul analist Ming-Chi Kuo a susținut că iPhone 13 Pro și Pro Max vor fi disponibile cu până la 1 TB de stocare, alături de opțiunile de 128 GB, 256 GB și 512 GB, de la grupul iPhone 12 Pro. Deși acest lucru va fi costisitor, ar putea fi atrăgător dacă faci o mulțime de videoclipuri sau vrei o protecție mult mai mare pentru viitor.

De asemenea, Apple ar putea vinde noile căști wireless la un preț mai mare, dar nu ar exista un prea mare decalaj între acestea și AirPods Pro (în mod normal, de 250 de dolari).

Dacă zvonurile se adeveresc, noile AirPod-uri vor semăna mai mult cu omologii lor Pro și vor susține sunetul audio spațial. Asta ar putea face ca actualele AirPod-uri, ieftine, să fie alegerea „bugetară” pentru cei care doresc alternative la Pixel Buds A, Nothing Ear 1 și alți rivali.

Toate opțiunile de culoare și stocare pentru iPhone 13, dezvăluite

Pe măsură ce ne apropiem de lansarea Apple din 14 septembrie, când compania va anunța noile iPhone-uri, o dezvăluire de la un comerciant cu amănuntul ucrainean ar fi putut dezvălui toate configurațiile de culoare și stocare cu care va ajunge întreaga linie iPhone 13 pe piață.

Dacă e să credem aceste dezvăluiri, iPhone 13 mini și iPhone 14 vor ajunge în șase culori: negru, albastru, violet, roz, alb și roșu. Varianta Mini va fi disponibilă în ambele opțiuni de stocare de 64 GB și 128 GB. De asemenea, iPhone 13 va ajunge în variantele de 128 GB sau 256 GB.

iPhone 13 Pro și 13 Pro Max vor ajunge în patru culori mai conservatoare: negru, argintiu, auriu și bronz. Pro va veni în opțiuni de stocare de 128 GB sau 256 GB, în timp ce Max va ajunge pe piață în variante de 256 GB și 512 GB.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: