Toate opțiunile de culoare și stocare pentru iPhone 13, dezvăluite: ce trebuie să știi

Toate opțiunile de culoare și stocare pentru iPhone 13, dezvăluite: ce trebuie să știi

Pe măsură ce ne apropiem de ultimele zile dinaintea evenimentului Apple din 14 septembrie, unde compania va anunța noile iPhone-uri, o dezvăluire de la un comerciant cu amănuntul ucrainean ar fi putut dezvălui toate configurațiile de culoare și stocare cu care va ajunge întreaga linie iPhone 13 pe piață.

Nu au fost listate imagini ale dispozitivelor, însă, conform GSMArena.

iPhone 13 va fi prezentat săptămâna viitoare

Dacă e să credem aceste dezvăluiri, iPhone 13 mini și iPhone 14 vor ajunge în șase culori: negru, albastru, violet, roz, alb și roșu. Varianta Mini va fi disponibilă în ambele opțiuni de stocare de 64 GB și 128 GB. De asemenea, iPhone 13 va ajunge în variantele de 128 GB sau 256 GB.

iPhone 13 Pro și 13 Pro Max vor ajunge în patru culori mai conservatoare: negru, argintiu, auriu și bronz. Pro va veni în opțiuni de stocare de 128 GB sau 256 GB, în timp ce Max va ajunge pe piață în variante de 256 GB și 512 GB.

Toată gama noilor iPhone-uri va fi dezvăluită complet săptămâna viitoare, când se așteaptă ca Apple să anunțe și un nou Apple Watch.

Pe 13 octombrie 2020, oficialii Apple au dezvăluit patru telefoane noi, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max. Jumătate dintre acest gadgeturi au ajuns în magazine 10 zile mai târziu. Pentru cealaltă jumătate ai fost nevoit să aștepți până pe 13 noiembrie, o lună mai târziu. În 2021, noile smartphone-uri vor ieși din Cupertino semnificativ mai repede.

Așadar, pe 14 septembrie, Apple va organiza o conferință online pentru a dezvălui noua familie de terminale iPhone 13. Evenimentul este intitulat California Streaming și, pe lângă o nouă serie de iPhone-uri, se pare că va include lansarea unei noi generații de Apple Watch.

Ca de fiecare dată, invitația nu include prea multe indicii legate lansarea efectivă și nu este foarte clar ce vom vedea în cadrul transmisiei din Cupertino. Pe de altă parte, internetul a fost plin de zvonuri în ultimele luni despre aceste gadgeturi, deci este foarte improbabil să fim uimiți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: