No Time to Die bate recorduri în 2021: cum a ajuns mai bun decât Fast & Furious 9

No Time to Die bate recorduri în 2021: cum a ajuns mai bun decât Fast & Furious 9

„No Time to Die”, ultimul din seria „Bond”, este cel mai bine cotat film al anului 2021, însă și a întregii perioade pandemice. Încasările au sărit de 733 milioane de dolari.

Primul film „Bond 007” a fost lansat în anul 1962. „Dr. No” atrăgea, încă de pe atunci, atenția publicului, devenind, în timp, dând startul uneia cele mai apreciate francize ale tuturor timpurilor.

Zeci de ani mai târziu, „No Time to Die” reușește să ducă moștenirea mai departe, devenind cel mai important film al anului 2021, însă și a întregii perioade pandemice, realizând încasări de peste 733 milioane de dolari, în toată lumea. De menționat că suma este valabilă doar pentru săptămâna în curs, astfel că, în timp, există posibilitatea ca lucrurile să stea din ce în ce mai bine.

„No Time to Die” a fost lansat în luna septembrie

Lansat în luna septembrie a acestui an, peliculei „No Time to Die” nu i-a trebuit mult ca să ajungă în vârful preferințelor fanilor din lumea întreagă, depășind succes Fast & Furious 9, ceea ce părea greu de realizat. Cu toate astea, „minunea” nu numai că s-a întâmplat, însă pare să continue pe aceeași linie, cinefilii părând să nu se mai sature de noile aventuri ale agentului Bond, interpretat de Daniel Craig.

Spre exemplu, în Germania, filmul a reușit performanța de a rămâne timp de șase săptămâni pe locul 1, încasând 72 milioane de dolari, până la această dată. Situația se prezintă asemănător și în alte țări din lume, după cum urmează: în China este al patrulea cel mai bun film hollywoodian din acest an, în timp ce în Franța și Olanda a încasat sume fabuloase de 32 milioane de dolari, respectiv 22 milioane de dolari, informează Deadline.com.

În Danemarca, filmul a ocupat prima poziție a clasamentelor timp de șapte săptămâni la rând.

În țări ca Rusia, Ucraina, Argentina, Suedia, Estonia, Letonia sau Lituania, „ultimul Bond 007” este cel mai important film al tuturor timpurilor.

La nivel general, acesta este socotit al patrulea cel mai important film „Bond” al tuturor timpurilor.

Citește și: