Netflix vine cu noi emisiuni: ce poți viziona în curând pe celebra platformă

Netflix vine cu noi emisiuni: ce poți viziona în curând pe celebra platformă

Netflix pare să lucreze la ceva nou și se pregătește să vină cu noi emisiuni care, ți-ar putea aduce aminte de copilărie. Gigantul de streaming are o serie Pokémon live-action în dezvoltare.

Co-showrunner-ul lui Lucifer, Joe Henderson, ar fi implicat în spectacol ca scriitor și producător executiv. Netflix l-a luat pe Lucifer după ce Fox a anulat spectacolul. Henderson are un alt proiect în lucru la Netflix, o adaptare a benzii sale de benzi desenate Shadecraft.

Mai multe emisiuni Pokémon au fost transmise pe Netflix, inclusiv Pokemon: Liga Indigo și Pokemon Journeys. Netflix a anunțat sau a transmis în flux o serie de titluri legate de jocuri și adaptări anime live-action.

O serie de acțiuni live Pokémon are potențialul de a fi un succes masiv pentru Netflix. Având în vedere presiunea mai mare a companiei în jocurile video, poate Netflix va lucra cu The Pokémon Company la un joc care se leagă și de spectacol.

Noi emisiuni și gaming vor apărea în cadrul Netflix

În timpul ultimului apel trimestrial, Netflix a confirmat oficial planurile de a aduce jocuri video în serviciul său. Zvonurile despre jocurile Netflix au început să se răspândească la începutul acestei luni după ce Bloomberg a raportat că firma l-a angajat pe fostul executiv al EA și Facebook, Mike Verdu, pentru a fi vicepreședinte al dezvoltării jocurilor.

Netflix a confirmat în cele din urmă acest raport și apoi a dezvăluit că în curând va începe să dezvolte jocuri mobile pentru abonați. Nu este clar care sunt planurile pe termen lung ale Netflix, dar noi informații sugerează că ar putea presupune asocierea cu PlayStation. În timpul anunțului Netflix, Steve Moser ”a sărit în aplicație” în căutare de indicii.

Potrivit lui Moser, funcția de jocuri folosește numele de cod „Rechin”. În aplicație se ascunde și o siglă „Joc Netflix”, iar Moser a mai putut găsi, de asemenea, controlerele DualSense ale PS5 și jocul exclusiv PlayStation Ghost of Tsushima. În acest moment, nu există nicio explicație evidentă a motivului pentru care aceste imagini s-ar ascunde în aplicația Netflix.

Citește și: