21 iul. 2021 | 12:35

Top 10 Netflix, serialele și filmele care te ajută să uiți că nu ai mers în vacanță

ACTUALITATE
Top 10 Netflix, serialele și filmele care te ajută să uiți că nu ai mers în vacanță

Poate încă ești la birou și n-ai apucat deocamdată să-ți iei concediu. Ca să-ți fac așteptarea mai ușoară, ți-am pregătit un top 10 cu cele mai bune filme și seriale de pe Netflix.

Poți să te uiți la ele ca să treacă mai repede timpul până vine concediul mult așteptat. Iată, așadar, cele mai bune filme și seriale de pe Netflix, care-ți vor capta atenția.

Virgin River – 2019

Serialul Netflix “Virgin River” are la bază o serie de romane scrise de Robyn Carr. Seria inițială are undeva peste 20 de volume, dar Netflix a avut grijă ca în primul sezon să combine mai multe povești și personaje, cât să aibă și logică și să nu se întindă prea mult. Seria spune povestea lui Mel, o asistentă medicală, aflată în căutarea unei noi vieți și care se mută într-un oraș izolat din nordul Californiei și rămâne surprinsă de felul în care este primită.

Never Have I Ever – 2020

Serialul spune povestea lui Devi, care, după o traumă recentă, începe anul doi de liceu, hotărâtă să se elibereze de vechile etichete și să devină, în sfârșit, populară.

The Twilight Saga: Breaking Dawn (prima și a doua parte) – 2011-2012

Aceste filme te pot face puțin nostalgic. Ele duc povestea de dragoste dintre Bella și Edward pe un făgaș aproape normal. Vampirul și muritoarea par să se bucure acum de o căsătorie aparent liniștită, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberată de trădări și pericole negândite.

Jafuri celebre – 2021

Fiind hipnotizată, Heather Tallchief îl ajută pe infractorul profesionist Roberto Solis să fure 3,1 milioane de dolari, dintr-o mașină blindată în Las Vegas. Serialul are un sezon pe Netflix.

Cernobîl, 1986 – 2021

După ce reaprinde flacăra iubirii pierdute, pompierul Alexei se retrage, pentru a începe o nouă viață, dar catastrofa de la Cernobîl îl scoate iarăși în calea primejdiei. Un film emoționant și intens, care cu siguranță te va marca.

Top 10 filme și seriale de pe Netflix, ca să treacă timpul mai repede

Maestrul minciunilor – 2019

Filmul urmărește un escroc viclean care a pus ochii pe o profesoară de la Oxford văduvă și pe averea ei considerabilă. Acesta descoperă curând că aparențele pot fi înșelătoare.

Cei șapte magnifici – 2016

Un industriaș sângeros amenință un mic oraș minier, dar un vânător de recompense laconic adună împotriva lui un grup de bărbați periculoși și cu abilități unice.

The Room – 2020

Dacă vrei niște adrenalină, acesta e filmul horror perfect. Într-o casă nouă, un cuplu descoperă o camera stranie care le îndeplinește orice dorință. Dar realizarea celui mai arzător vis are, în curând, consecințe sinistre.

Ma – 2019

Tot un film bizar este și “Ma”, o femeie care îi lasă pe niște adolescenți să facă un chef la ea acasă, în subsol. Dar ospitalitatea ei devine ceva foarte ciudat.

Ghidul familiei perfecte – 2021

Un cuplu din Quebec trece prin capcanele, presiunea și așteptările misiunii de a fi părinți, într-o societate obsedată de succes și de imagine pe rețelele de socializare.