Când se lansează ultimul sezon din Lucifer, cel mai popular serial de pe Netflix

Când se lansează ultimul sezon din Lucifer, cel mai popular serial de pe Netflix

Netflix a dezvăluit data de lansare a ultimului sezon din cel mai îndrăgit serial de pe platforma de streaming. Da, din păcate, Lucifer va avea un final.

Mai devreme decât te așteptai, pe 10 septembrie se va lansa cel de-al șaselea și ultim sezon din serialul tău preferat. Sezonul șase din Lucifer va avea zece episoade, care au fost deja filmate şi au intrat în post producţie, după cum a anunţat şi scenaristul serialului.

Până atunci, poți să vizionezi toate sezoanele din cel mai popular serial, pe Netflix. A doua parte a sezonului cinci din serialul Lucifer a fost lansată pe 28 mai 2021. Fanii serialului se pot bucura de opt episoade noi, în care îl pot vedea pe protagonistul lor preferat, actorul Tom Ellis.

Primul sezon din Lucifer s-a lansat în anul 2016, atunci când Lucifer se plictiseşte să fie Lordul Infernului şi se mută în Los Angeles, unde deschide un club de noapte și formează o legătură cu un detectiv de la omucideri.

Lucifer, sătul de viața lui plictisitoare din iad, se mută la Los Angeles pentru a ajuta omenirea și pentru a curăța „mizeriile” provocate de ea, iar prin abilitățile sale telepatice, aduce la suprafață cele mai profunde dorințe sau gânduri ale oamenilor.

Sezonul 5 din Lucifer a rupt toate recordurile

Sezonul 5 din serial a acumulat peste 1,8 miliarde de minute de streaming în prima săptămână din iulie. Un succes imens.

Debutând inițial pe Fox, Lucifer a fost anulat după al treilea sezon, în 2018, spre disperarea fanilor. Rețeaua de streaming a explicat alegerea lor de a anula serialul, ca o decizie bazată pe evaluări. Cu toate acestea, serialul nu s-a pierdut, deoarece Netflix a preluat seria mai târziu în acel an. Actualul al cincilea sezon era programat să fie ultimul, dar Netflix a anunțat ulterior și al șaselea sezon.

Lucifer are potențialul de a-și continua avântul, atât din punctul de vedere al ratingurilor, cât și al aprecierilor criticilor de film, pe măsură ce se îndreaptă spre ultimul său sezon.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: