Netflix a lansat o nouă funcție pentru Android: ce poți să faci acum

Netflix a lansat o nouă funcție pentru Android: ce poți să faci acum

Anul acesta, Netflix a lansat funcția „Play Something” pentru dispozitivele TV cu promisiunea de a o face disponibilă și pe aplicația de mobil în viitorul apropiat.

Dacă ai așteptat să se îndrepte și spre telefonul tău, vei fi încântat să știi că a sosit momentul, funcționalitatea de redare aleatorie este disponibilă pentru toți utilizatorii de Android din întreaga lume.

Serviciile de streaming au o varietate atât de largă de conținut, care continuă să crească în fiecare zi, încât să-l parcurgi și să te decizi la ce să te uiți ar putea dura câteva ore. Dacă nu ai nimic specific de urmărit în acest moment, funcția Play Something te poate ajuta să nu mai pierzi timpul. Trebuie doar să apeși pe opțiune, iar algoritmul, în baza istoricului tău, va începe să redea conținut.

Pre mult conținut, prea puțin timp

În prima jumătate a anului, Netflix a început testarea funcției pe platforma Android. De asemenea, în următoarele luni, funcția o să fie testată și pe iOS. Potrivit gigantului de streaming, utilizatorii sunt încântați de noua funcție, deoarece au descoperit conținut care poate, altfel, nu l-ar fi văzut. Desigur, opusul ar putea fi valabil și dacă se dovedește că algoritmul Netflix nu te cunoaște deloc.

Poți găsi butonul plutitor Play Something în diferite locuri din aplicație, inclusiv pe ecranul de pornire. Dacă te uiți pe pagina unui anumit spectacol, va apărea un buton care spune „Play Something Else”.

„Play Something îi ajută pe membrii Netflix să descopere noi emisiuni și filme atunci când nu vor să ia decizii. Astăzi, suntem încântați să aducem și această caracteristică pe Android, alegerea a ceea ce urmărești nu a fost niciodată mai ușoară”, a declarat Patrick Flemming, directorul de inovare a produselor Netflix.

În plus, Netflix lansează Fast Laughs, feedul său de comedie în stil TikTok, care extrage clipuri amuzante din catalogul său, pentru Android. Anterior exclusivă pentru utilizatorii iOS, funcția va fi disponibilă pentru Android în SUA, Canada, Marea Britanie, Australia, Irlanda, India, Malaezia, Filipine și alte piețe selectate.